4 pasi pentru a manca corect0 Comments

Publicat in:
Etichete: corect, mancare, masa, sanatos, silueta, slabire

Recunoaste ingredientele

Este o idee buna ca sa te concentrezi pe momentul prezent si sa savurezi mancarea!

Tips: incearca acest joc cand mananci la restaurant. De regula, mesele in oras ne deconcentreaza de la mancare, mai ales cand suntem inconjurati de multa lume.

Mananca corect

Mananca corect

Bonus: tehnica te poate ajuta nu doar sa mananci constient, dar si sa fii mai creativa in propria bucatarie, descoperind noi retete!

Indeparteaza distractiile

Cand esti la masa, concentreaza-te doar pe mancare si atat!

Sfat: nu tine telefonul pe masa, stinge televizorul, pune laptopul deoparte! Orice alta senzatie pe care o experimentezi in timpul mesei, in afara de gust si miros, iti poate ingreuna efortul de a manca constient!

Atentie! Mancatul la televizor sau cu laptopul in brate, este sinonim cu mancatul exagerat, pentru ca nu mai esti constienta de cat mananci si nu iti poti da seama cand te-ai saturat.

Pauza intre felurile de mancare

Fa o pauza intre felurile de mancare, ca sa vezi cum te simti. Poate vrei sa bei putina apa. Da-ti seama daca mai vrei sa-ti pui mancare pentru ca ti-e foame sau doar pentru iti este pofta.

Analiza te poate ajuta sa fii mai impacata cu alegerile alimentare si sa nu te simti vinovata pentru ca ai mancat prea mult.

Tips: ca sa ai grija la silueta si sa mananci sanatos, imparte echilibreaza farfuria: imparte-o in in jumatate legume, un sfert proteine si un sfert cereale cu bob intreg.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

4 pasi pentru a manca corect

Lasă un răspuns