Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 30, 2014

Ridichea este un laxativ natural perfect

Publicat pe 30 mai 2014 at 5:30am

Potrivit opiniei nutritionistilor, ridichile negre sau rosii sunt laxativul natural perfect.

In cure de slabire

Ridichea se poate manca cruda, iar continutul bogat de minerale si vitamine stimuleaza functionarea normala a ficatului si rinichilor, tocmai de aceea se recomanda in orice cura de slabire.

In plus, acestea ajuta la eliminarea toxinelor si poate fi considerata medicamentul natural pentru orice afectiune a rinichilor.

Este bogata in fibre, iar o dieta pe baza de ridichii limiteaza apetitul exagerat.

Oxigenarea vaselor de sange

Ridichea contine multa vitamina C si calciu si ajuta la oxigenarea…

Dieta asiatica – sanatate si suplete

Publicat pe 30 mai 2014 at 5:15am

In Asia, desi oamenii consuma orez aproape in fiecare zi, este un paradox faptul ca totusi, acestia nu se ingrasa. Potrivit opiniei expertilor in nutritie, acest lucru se intampla pentru ca alimentatia asiaticilor se bazeaza in principal pe orezul brun si pe plantele denumite radacinoase.

Asta inseamna ca este vorba despre o cantitate semnificativa de fibre si o cantitate redusa de carbohidrati simpli, mai ales din cei rafinati. Vezi aici dieta cu orez!

De asemenea, s-a constatat in urma unor cercetari efectuate de cercetatorii de…

O noua cauza a guturaiului

Publicat pe 30 mai 2014 at 5:00am

Persoanele care dorm mai putin de sapte ore pe noapte sunt expuse unui risc de trei ori mai mare de a se imbolnavi de guturai, fata cele care dorm opt ore sau mai mult.

Studiul, finantat de Institutul National american pentru Sanatate si publicat luni in revista americana Archives of Internal Medicine, demonstreaza ca lipsa somnului duce la slabirea sistemului imunitar.

Persoanele care dorm intre sapte si opt ore in fiecare seara inregistreaza cel mai scazut risc de mortalitate din cauza maladiilor cardio-vasculare, relateaza AFP.

Testele care au condus la aceasta concluzie au fost realizate pe un…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,