Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 27, 2014

Cum poate avea o femeie moderna o piele impecabila?

Publicat pe 27 mai 2014 at 5:30am

Ritmul vietii actuale nu ofera prea mult timp liber. Tocmai de aceea, femeile trebuie sa gaseasca metode practice si rapide pentru a se ocupa de toate aspectele vietii noastre. Dintre acestea, infatisarea este si ea deosebit de importanta.

In cazul in care esti o femeie grabita, care incearca sa duca la bun sfarsit o multime de sarcini, citeste mai jos cateva sfaturi eficiente, cu ajutorul carora vei avea o piele impecabila.

Ridurile, problema ta zilnica

Expertii sustin ca SPF-ul din crema ta zilnica va functiona cel mai bine daca anterior ai aplicat un ser care sa contina…

Dieta ketogenica – regimul care iti schimba viata

Publicat pe 27 mai 2014 at 5:15am

Pentru cei mai multi oameni, trecerea de la o dieta normala la una bogata in grasimi este ceva spectaculos, intrucat au loc deseori schimbari radicale ale corpului.

Dieta ketogenica nu este una bogata in proteine, asa cum s-ar crede, ci este bogata in lipide, cu un aport mediu de proteine si cu foarte putine glucide (in limita a 30-40 de grame pe zi, in functie de raspunsul corpului la starea de ketoza).

De regula, o masa specifica acestui regim contine o sursa de proteine (carne sau lactate fara carbohidrati), o sursa de lipide (ulei de masline,…

Ce riscuri intampini daca dormi putin?

Publicat pe 27 mai 2014 at 5:00am

Cercetatorii spun ca, pe langa toate neajunsurile ce isi au originea in lipsa de somn sau in odihna insuficienta, a mai fost descoperit inca unul: riscul crescut de atac cerebral.

Insa, acesta pare sa fie mai cu seama prezent in cazul persoanelor ce nu au probleme cu greutatea.

Cat de mare este riscul?

O cercetare prezentata la o conferinta de profil care a avut loc recent a aratat ca persoanele de varsta mijlocie si varstnicii care dorm de obicei mai putin de 6 ore pe noapte prezinta un risc crescut de atac cerebral, de…