Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 26, 2014

Cea mai buna metoda impotriva insomniei

Publicat pe 26 mai 2014 at 5:30am

Metoda din China care este folosita impotriva insomniei este extrem de eficienta, nu produce dependenta, este usor de aplicat si are capacitatea de a regla somnul.

Somnul este esential pentru o stare buna de sanatate, iar insomnia este o agresiune impotriva starii generale, cu efecte grave.

S-a demonstrat ca cei care dorm bine sunt mai active, mai receptive si au un coefient de inteligenta mai ridicat. In plus, sunt mai ferite de afectiuni cardiovasculare, obezitate si diabet, scrie Yahoo Shine.

Metoda chinezeasca impotriva insomniei este…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Cum slabesti 4 kilograme intr-o saptamana?

Publicat pe 26 mai 2014 at 5:15am

Este posibil sa slabesti 4 kg intr-o saptamana urmand meniul de mai jos. Meniul de slabit pentru 7 zile este construit pentru persoanele care pot urma o dieta restrictiva si care au nevoie de rezultate rapid.

Iata cum poti slabi si tu 4 kg intr-o saptamana. Urmeaza sfaturile de alimentatie de mai jos si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Ziua 1

Minim 2 litri de apa plata si ceai (exclus suc, apa minerala)

Ziua 2

Orez fiert cu legume (fara sare, ulei sau alte cele)

Ziua 3

Spaghetti cu ketch-up (fara ulei, sare sau…

Care sunt plantele pe care nu ar trebui sa le dorim langa noi?

Publicat pe 26 mai 2014 at 5:00am

Exista situatii cand trebuie sa te feresti de unele plante, atragatoare si inofensive la prima vedere, in fapt cu otravuri, uneori letale, ascunse in frunze, petale sau radacini.

Iata cateva dintre acestea, cu atat mai mult, cu cat ne stau prin preajma, unele in case, ca si ornament vegetal pentru spatiul ambiental.

Leandrul

Desi are flori superbe, care-ti iau ochiul, leandrul este o planta insa foarte inselatoare.

Cultivata in gospodarii, creste in tufe mari, atragatoare prin explozia de culoare, tocmai de aceea exista tentatia de a o avea pe langa casa. Mare precautie: sa nu-i atingeti nici macar frunzele, in niciun…