Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 23, 2014

Depresia ar putea fi tratata cu ajutorul narciselor si ghioceilor

Publicat pe 23 mai 2014 at 5:30am

Narcisele si ghioceii ar putea trata depresia. Aceasta este parerea cercetatorilor de la Universitatea din Copenhaga, care sustin ca anumiti compusi extrasi din aceste flori au capacitatea de a trece de bariera hematoencelafica, mecanism de protectie al creierului.

Oamenii de stiinta au descoperit ca anumiti compusi extrasi din speciile de ghiocei si narcise din Africa de Sud pot trece de bariera hematoencelafica care protejeaza creierul de infectii.

Potrivit Daily Mail, aceasta bariera reprezinta o problema majora pentru medicii care trateaza bolile cerebrale si chiar depresia.

„Am examinat mai multi compusi pentru influenta pe care o au asupra…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Cum pot distruge kilogramele in plus viata sexuala in cuplu?

Publicat pe 23 mai 2014 at 5:15am

Cei care au kilograme in plus se confrunta cu mai multe complicatii atat in viata sexuala, cat si in casnicie, sustin specialistii in domeniu.

Expertii sunt de parere ca obezitatea strica viata sexuala, numeroase studii din trecut indicand existenta unei legaturi intre greutatea oamenilor si placerea de natura sexuala.

Acestia sustin ca greutatea excesiva provoaca o scadere a nivelului de testosteron din corpul barbatilor si afecteaza circulatia sangelui.

Prin urmare, aceste persoane se confrunta din aceasta cauza cu o afectiune precum disfunctia…

Cum poti trata tiuitul din urechi?

Publicat pe 23 mai 2014 at 5:00am

Specialistii sustin ca tiuitul urechilor afecteaza cel putin o persoana din zece, conform statisticilor din Statele Unite. Din acest motiv, savantii testeaza mai multe posibile tratamente sau suplimente care sa rezolve aceasta problema.

Testele de pana acum au aratat ca magneziul ar putea fi raspunsul la aceasta problema, motiv pentru care, in luna martie, va demara un studiu in care voluntarii vor primi ori suplimente de magneziu ori o pastila placebo, scrie Daily Mail.

Studiile au indicat faptul ca un nivel prea mic de magneziu in organism poate duce la pierderea auzului, mai…