Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 22, 2014

Recomandari noi pentru prevenirea cancerului de san

Publicat pe 22 mai 2014 at 5:30am

In jur de 17 substante chimice importante ar putea provoca tumorile mamare la soareci si la care multe femei sunt zilnic expuse.

Acesata lista a fost stabilita de catre cercetatorii americani in urma unui studiu publicat in revista „Environmentel Health Perspectives”.

Expertii ne anunta ca este vorba de substante chimice prezente in benzina, motorina si de alte particule din gazul de esapamant al vehiculelor, in covoarele din plastic, dizolvanti, in anumite produse necesare indepartarii impuritatilor de pe unele obiecte si in cele folosite pentru tratarea apei potabile.

L’Express scrie ca doctorul Ruthann Rudel, director…

Beneficiile practicilor Yoga pentru femei

Publicat pe 22 mai 2014 at 5:15am

Multi oameni fac eroarea sa confunde practicile Yoga cu exercitiile fizice sau cu simpla meditatie.

Acestia nu sunt informati sau pur si simplu nu-si dau seama ca Yoga este mai mult decat atat, este un mod de a-ti ingriji concomitent si sistematic atat corpul, cat si spiritul si mintea.

In cazul femeii moderne, care adesea cauta solutii ca sa-si mentina un bun tonus, sunt insuficiente exercitiile fizice care actioneaza asupra corpului, dar nu asupra mintii si este insuficienta relaxarea care se adreseaza mintii in timp ce corpul ramane inert.

Trebuie spus ca femeia moderna are nevoie de…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Cum te poate ucide o cearta?

Publicat pe 22 mai 2014 at 5:00am

Psihologii sustin ca certurile frecvente cu apropiatii sunt extrem de periculoase. Concluzia lor este aceea ca certurile pot fi chiar letale, mai ales cand este vorba despre varsta mijlocie.

Cine este mai vulnerabil?

Oamenii de stiinta din Danemarca sustin ca cei mai vulnerabili sunt barbatii, mai ales cei care s-au pensionat sau nu au un loc de munca.

Aceasta concluzie apare intr-un raport publicat de Journal of Epidemiology and Community Health, citat de BBC.

Expertii de la Universitatea din Copenhaga spun ca mai ales certurile cu apropiatii, familia, sunt periculoase.

Oamenii de stiinta au ajuns la aceste concluzii dupa ce au monitorizat…