Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 18, 2014

Coaja de mandarina – tratament pentru cancer

Publicat pe 18 mai 2014 at 5:30am

Expertii au descoperit ca o substanta existenta in coaja de mandarina este eficace in tratarea cancerului ovarian, pulmonar, mamar si de prostata.

Descoperirea a fost realizata de cercetatorii din Marea Britanie si a fost prezentata in cadrul conferintei anuale a Asociatiei farmaceutice britanice, transmite Reuters.

Substanta Salvestrol Q40 existenta in coaja de mandarina poate distruge celule canceroase care contin enzima P450 CYP1B1, conform studiului cercetatorilor de la Scoala de farmacie din Leicester.

Expertul in chimie medicala Dr. Hoon L. Tan a declarat ca : „Este foarte important faptul…

Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg

Publicat pe 18 mai 2014 at 5:15am

Mai multe studii medicale si de nutritie recente ale unor medici si cercetatori americani, au demonstrat ca fructul de mango african poate reduce greutatea corporala cu 5-6 kg in 28 de zile.

Fructul de mango african

Acest fruct exotic a devenit cel mai popular si mai eficient mijloc de a slabi in America.

Cercetarile au aratat efectele benefice pe care extractul de mango african le poate avea asupra sanatatii si a siluetei, precum si contributia acestuia la reducerea colesterolului, a trigliceridelor si a nivelului de glucoza din organism.

Persoanele care au consumat mango african au reusit sa slabeasca…

Cum afecteaza antidepresivele fertilitatea barbatilor?

Publicat pe 18 mai 2014 at 5:00am

Expertii sustin ca antidepresivele sunt cele mai prescrise medicamente, in Statele Unite, unde nu doar psihiatrul da reteta pentru asa ceva, ci si neurologul, medicul de familie, cardiologul si gastroenterologul, atat pentru depresie, cat si pentru anxietate.

Iar aceasta evolutie se intalneste in din ce in ce mai multe tari de pe Glob.

Efecte secundare

Ca orice medicament, si acestea vin cu efecte secundare. Cele mai cunoscute sunt greata, constipatia, castigul in greutate, insomniile, dar si cele in plan sexual, precum un apetit scazut pentru sex, probleme cu erectia, intarzierea orgasmului sau a ejacularii.

O…