Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 17, 2014

Studiu: Sucurile acidulate cresc tensiunea

Publicat pe 17 mai 2014 at 5:30am

Sucurile acidulate si alte bauturi indulcite cu zahar trebuie consumate cu atentie si moderatie. Expertii sustin ca s-a constatat ca sucurile pot creste tensiunea, dupa cum arata un studiu recent.

Expertii sunt de parere ca cu cat mai multe bauturi acidulate si dulci se consuma, cu atat sansele ca tensiunea sa fie mai mare cresc, arata studiul efectuat de cercetatorul Ian J. Brown.

Mai precis, o bautura acidulata si dulce in plus pe zi este asociata cu o crestere de 1,6 puncte la tensiunea sistolica si cu o crestere de 1 punct la tensiunea diastolica.

Potrivit specialistilor,…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Poate fi inclusa zmeura in curele de slabire?

Publicat pe 17 mai 2014 at 5:05am

Acest fruct al verii, care insa poate fi stocat cu succes la congelator si consumat iarna, este bogat in vitamine, minerale, antioxidanti si fibre.

Zmeura este saraca din punct de vedere caloric si reprezinta o alegere perfecta pentru cei care incearca sa slabeasca.

In plus, ajuta digestia si sistemul imunitar, protejand organismul si de anumite boli.

Zmeura – buna sursa de fibre

Continand 8 grame de fibra la o cescuta, zmeura este una dintre cele mai bune surse de fibre. Nutritionistii spun ca zmeura contine si Vitamina C si mangan, dar si folati, Vitamina B2…

Semnele unei vieti indelungate

Publicat pe 17 mai 2014 at 5:00am

In secolul XX, speranta de viata a crescut foarte mult, cu pana la 30 de ani, fiind cel mai mare castig de acest gen din ultimii 5.000 de ani.

Progresele facute in medicina si educatie, dar si o mai mare atentie acordata prevenirii bolilor isi fac simtita importanta. Pe langa acestea, mai sunt si alte lucruri care te fac longeviv.

Iata ce sa iei in calcul ca sa stii daca vei trai 100 de ani:

Daca mama ta era tanara cand te-a nascut

In cazul in care mama ta avea sub 25 de ani cand te-a nascut, ai de doua ori…