Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 15, 2014

O tehnica uimitoare care te scapa de hipertensiunea arteriala

Publicat pe 15 mai 2014 at 5:30am

Expertii in medicina au descoperit o noua tehnica prin care pot trata cu succes hipertensiunea arteriala.

Acestia au taiat un nerv care leaga rinichii de creier, constatand ca aceasta operatie are un efect uimitor asupra organismului.

Imediat dupa taierea nervului in cauza, specialistii au constatat ca pot reduce astfel hipertensiunea si chiar riscul de accident vascular cerebral.

Specialistii din Marea Britanie care au fost implicati in acest studiu spun ca se poate reduce astfel si riscul bolilor de inima si al celor renale.

De exemplu, ei au observat ca procedura respectiva are foarte putine efecte secundare, ea dand…

Fructul mango te ajuta sa ramai tanar

Publicat pe 15 mai 2014 at 5:15am

Mango este cunoscut si ca „regele fructelor„, pentru ca are foarte multi antioxidanti, fiind si sarac din punct de vedere caloric, dar bogat in vitamine si minerale. Despre mango se spune ca face parte dintre acele alimente care protejeaza cel mai bine de imbatranirea prematura.

Ce contine?

Mango contine o cantitate mare de Vitamina E, insa si Vitamina A (beta caroten), B6, C si K, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc si fibre, conform suite101.com.

Nutritionistii spun ca un fruct contine peste 3 grame de fibra, care nu numai ca scade nivelul colesterolului dar ajuta si digestia. In plus,…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Atletii ard calorii chiar si cand se odihnesc

Publicat pe 15 mai 2014 at 5:05am

Se spune ca sportivii sunt niste oameni foarte sanatosi, ca urmare a antrenamentelor intense pe care le fac si a faptului ca organismul lor reactioneaza mult mai bine la boli decat cel al unor oameni obisnuiti.

In plus, acestia resusesc sa isi mentina corpul in limite normale de greutate, aproape tot timpul deoarece fac miscare zilnic.

O echipa de medici de la Universitatea Yale a facut public rezultatul neasteptat al unui studiu ce a avut ca subiect metodele prin care poate fi combatuta obezitatea.

Potrivit acestora, atletii consuma mai multe calorii chiar si atunci…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Cafeaua, cornurile si chipsurile au risc cancerigen

Publicat pe 15 mai 2014 at 5:00am

Painea, cafeaua, biscuitii, cornurile si chipsurile sunt doar cateva dintre alimentele cu potential risc cancerigen.

Acestea sunt alimente care contin o substanta despre care s-a demonstrat ca se afla in stransa legatura cu boala, avertizeaza Institutul Alimentar National din Danemarca.

Expertii sustin ca substanta periculoasa se numeste acrilamida, care se formeaza in timpul procesarii la temperaturi inalte, de peste 120 de grade Celsius, inclusiv in timpul prajirii sau coacerii.

„Putem spune cu un grad mare de siguranta ca exista o legatura intre alimentele care contin acrilamida si cancer”, a declarat Jorgen…