Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 14, 2014

Retete raw-vegan

Publicat pe 14 mai 2014 at 5:15am

Daca stii sa faci corect 2-3 retete raw vegan pentru sosuri speciale, regimul tau alimentar se va schimba drastic. Si iti promitem ca in bine!

Orice platou cu legume crude, indiferent de combinatiile pe care le preferi, va avea alt gust, mult mai apetisant.

Avantajul: sosurile fac legumele mai prietenoase chiar si pentru cei care nu sunt fani, diversifica meniul si nu aduc in plus calorii nedorite.

Recomandare: ca sa scutesti timp in bucatarie, incearca sa te axezi pe legume, vegetale, nuci, seminte sau uleiuri pe care deja le ai. Cel mai mare avantaj al dietei raw…

O silueta de vis cu afine la micul dejun

Publicat pe 14 mai 2014 at 5:05am

O mana de afine in cereale, iaurt sau smoothie, iti transforma micul dejun intr-un rasfat regesc! Sunt considerate super alimente care ne aduc un boost de antioxidanti! Si… surpriza: ne ajuta sa slabim!

Afinele sunt dintre cele mai bune fructe pentru ridicarea nivelului de energie datorita faptului ca sunt foarte concentrate in vitamine, minerale si antioxidanti pretiosi pentru corp.

Despre afine

Afinele contin zaharuri naturale si carbohidrati, principala sursa de energie nutritionala pentru corp, mangan, care transforma proteinele, carbohidratii si grasimile in energie, dar si fibre, care au rolul de a prelungi energia. Si…

Boli in functie de culoarea ochilor

Publicat pe 14 mai 2014 at 5:00am

Expertii sustin ca daca ochii tai au o anumita culoare, aceasta reprezinta un un bun indicativ al riscului de a suferi de cateva afectiuni, aici intrand vitiligo si cancerul de piele. Aceasta este concluzia unui studiu recent.

Persoanele cu ochi albastri

Cercetarea, publicata de jurnalul Nature Genetics, citat de Huffington Post, arata ca persoanele cu ochi albastri prezinta un risc mai mic de a suferi de boala numita vitiligo, cand pigmentul din piele si par se pierde, aparand portiunile albe.

Ochii caprui

Studiul realizat de oameni de stiinta de…