Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 9, 2014

Ai spasme oculare? Descopera afectiunile pe care le poti avea

Publicat pe 09 mai 2014 at 5:30am

Expertii sustin ca spasmele oculare sunt un fenomen pe care, fara indoiala, l-am simtit toti pe propria piele. Acestea au cauze pe care medicii le pot explica in totalitate.

Cu toate acestea, se vehiculeaza cateva cauze, specialistii oferind si cateva solutii pentru calmarea acestora.

Stresul

Efectele stresului sunt uneori ciudate, iar printe ele se numara si spasmele oculare. Stresul produce episoade de spasme oculare de lunga durata, care se pot manifesta mai multe zile la rand, cu sau fara pauza. Medicatia antispastica poate ajuta. Specialistii spun ca meditatia si miscarea in aer liber sunt si ele eficiente.

Cofeina…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Supa de linte, buna pentru slabit

Publicat pe 09 mai 2014 at 5:05am
Lintea

Considerata cea mai digestiva leguminoasa, datorita fibrelor vegetale din componenta sa, lintea este folosita tot mai mult in alimentatie.

Lintea are o valoare nutritiva ridicata, ca sa nu mai vorbim de continutul bogat de minerale.

De aceea, consumarea ei, mai ales in combinatie cu alte legume, reprezinta o extraordinara metoda de imbunatatire a sanatatii organismului nostru.

Va propunem o supa de linte, foarte sanatoasa, cu un continut variat de legume. Dupa gust, puteti creste cantitatea unei anumite legume.

Aceasta reteta se bazeaza pe multa telina, marar si anason.

Daca va intereseaza, trebuie sa stiti ca prepararea…

Cat de buna este sunatoarea pentru somnul tau?

Publicat pe 09 mai 2014 at 5:00am
Sunatoarea

Vremea rece, diferentele mari de temparatura dintre zi si noapte, vantul sau ploaia pot genera stari de depresie usoara. Pentru a combate aceste efecte nu trebuie sa mergi la medic, deoarece ai la dispozitie sunatoarea, o adevarata planta-farmacie.

Sunatoarea, planta cu flori galben-aurii, care se recolteaza in iulie-august,

trateaza raceala si bolile de stomac, te ajuta sa dormi mai bine, sa ai un somn sanatos si odihnitor, este leac eficient in dischinezii biliare si un antidepresiv bine cunoscut.

In functie de zona geografica, sunatoarea mai este cunoscuta si sub denumirea de drobisor, floare de naduf, iarba sangelui, neruju, pojarnita, sinatoare,…