Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 7, 2014

Ce spun ochii umflati despre rinichii tai

Publicat pe 07 mai 2014 at 5:30am

Expertii spun ca de vina pentru ochii umflati, mai precis pentru pungile de sub ei, nu sunt tot timpul anumiti factori iritanti.

Cateodata, pungile de sub ochi ar putea fi un simptom al unei afectiuni serioase, cum ar fi bolile de rinichi.

De obicei, ochii umflati, iritati, durerosi, cu pleoapele umflate si, uneori, roseata pe albul ohilor, nu inseamna decat o problema de ordin de ordin cosmetic.

Deseori, in spatele acestora manifestari sta lipsa de somn, o reactie alergica sau anumiti factori iritanti din mediul inconjurator.

In cazul in care te trezesti…

Cateva sfaturi pentru a scapa de grasimea de pe abdomen

Publicat pe 07 mai 2014 at 5:05am

Grasimea din zona abdomenului si a taliei reprezinta un semn ca esti predispusa la diabet, boli de inima, hipertensiune si mai multe tipuri de cancer.

Cateva abdomene facute dimineata cu ochii inchisi nu te vor ajuta sa scapi de ea.

Consumul de sare si zahar

Daca vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen ai nevoie de o serie de schimbari in stilul de viata. In primul rand, trebuie sa consumi mai putin zahar si mai putina sare.

Alcoolul

Specialistii in nutritie recomanda sa reduci consumul de alcool, care contine mai multe calorii decat crezi si fa macar cateva…

Sfaturi pentru sanatatea colonului

Publicat pe 07 mai 2014 at 5:00am
Colonul

Colonul este un segment al tubului digestiv care are rolul de a indeparta reziduurile pe care organismul nu le mai poate digera.

Cand alimentatia este bogata in grasimi, el nu mai poate functiona normal, iar acest lucru creaza neplaceri stomacale.

Riscul laxativelor

De aceea ai nevoie de o perioada de detoxifiere a colonului, chiar daca este vorba de doar cateva zile. Cele mai multe persoane apeleaza la laxative pentru aceasta cura.

Iata riscurile la care te expui daca optezi pentru aceasta metoda.

Expertii spun ca prin procesarea chimica a tuturor ingredientelor laxativelor se obtin produse care creaza dependenta, cu…