Trucuri pentru a slabi cat mai simplu0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum slabesti usor, experti, persoane, rapid, sfaturi de slabit, slabire usoara, slabit, studiu, truc, trucuri de slabit, trucuri slabire

Cei care vor sa slabeasca pot recurge la un truc simplu. Astfel, este nevoie doar sa isi imagineze ca mananca alimente bogate in calorii, se arata intr-un studiu recent.

Trucuri de slabire

Trucuri de slabire

Daca sunteti genul care studiaza cu mare atentie caloriile de pe etichetele produselor, trebuie sa stiti ca cercetatorii americani de la Columbia Business School din New York considera ca informatiile oferite de acestea sunt la fel de importante ca si continutul insusi.

Potrivit Medisite.fr, expertii au solicitat unor voluntari impartiti in doua grupe sa consume acelasi milk-shake cu un continut de 380 de calorii.

Singura diferenta a fost ca pentru voluntarii dintr-un grup, bautura a fost pusa intr-o sticla care nu anunta decat 140 de calorii. Pentru cei din al doilea grup, eticheta afisa 620 de calorii.

La persoanele care au consumat bautura cu mai multe calorii s-a observat ca grelina, hormon numit si „hormonul foamei”, a scazut de trei ori mai repede decat in cazul celorlalti.

Potrivit sursei citate, se stie ca diminuarea acestui hormon antreneaza accelerarea metabolismului. „Intr-un fel, el atrage atentia creierului ca ati mancat destul si ca este timpul ca metabolismul sa intre in actiune pentru a arde grasimile pe care le-ati consumat”, explica dr. Alia Crum, unul dintre specialisti.

Caloriile consumate sunt eliminate mai repede ca in cazul celor care au crezut ca au consumat un milk-shake light.

Pana in acest moment, savantii au crezut ca nivelul grelinei este influentat doar de nutrientii consumati. Acest studiu arata ca perceptia numarului caloriilor are, de asemenea, o influenta in acest sens.

Dr. Crum ii sfatuieste pe cei care vor sa slabeasca sa isi imagineze ca produsele hipocalorice pe care le consuma sunt bogate in calorii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Trucuri pentru a slabi cat mai simplu

Lasă un răspuns