Tratament naturist pentru durerile de spate0 Comments

Publicat in:
Etichete: boswellia, dureri de spate, ghimbir, natural, remedii, remedii naturiste, tratament naturist, tratamente naturiste

Consumul de apa

In cazul in care consumi multa cofeina, trebuie sa stii ca ea te poate deshidrata. Trebuie sa ai grija sa nu consumi mai mult de 300 mg de cofeina pe zi. Aportul de apa reduce, insa, procesul prin care sunt micsorate discurile poroase ale coloanei vertebrale.

Remedii naturiste dureri de spate

Remedii naturiste dureri de spate

Specialistii mai spun ca acest proces se manifesta odata cu inaintarea in varsta si provoaca durere.

Analgezice naturale

Unele medicamente pot avea ca efect secundar durerile de stomac. O alternativa la aceasta terapie este planta denumita „gheara diavolului”. Scoarta de salcie este si ea o alta metoda de inlocuire a medicamentelor pline de substante chimice.

In plus, ananasul si boswellia – planta traditionala indiana, reprezinta solutii suplimentare ce pot fi folosite in acest scop.

Alte substante benefice

De asemenea, ceaiul de ghimbir este recunoscut pentru calmarea durerii. Vitaminele B1, B2, B6 si B12 relaxeaza muschii spatelui si, in plus, iti imbunatatesc starea generala.

Suplimentele cu ulei de peste sau in pot aduce corpului tau un aport important de acizi grasi omega-3, acestia fiind esentiali pentru sanatatea organismului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament naturist pentru durerile de spate

Lasă un răspuns