Top 10 alimente care ingrasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care ingrasa, cura de slabire, de evitat, dieta, top alimente care ingrasa

Instalarea primaverii nu aduce numai narcise si lalele, ci si un semnal de trezire pentru toti cei care au hibernat in cursul iernii, sarind peste exercitiile fizice, rasfatandu-se cu mancaruri comode – si adunand sarguincios kilograme.

Alimente care ingrasa

Alimente care ingrasa

Odata cu incalzirea vremii, este timpul sa dam la o parte puloverele groase si sa ne pregatim pentru imbracaminte mai usoara. Dar, daca nu esti atenta la alimentele care te pot ingrasa primavara, poti sa te trezesti ca adaugi kilograme la greutatea mostenita din iarna, in loc sa scapi de aceste kilograme suplimentare.

Petreceri, brunch-uri, picnic-uri de weekend, mese de seara pe terasa unui restaurant, sunt ritualuri ale tranzitiei in aceasta perioada a anului. Iar vestea buna este ca te poti totusi bucura de toate acestea, daca detii cateva informatii si esti organizata.

In continuare iti prezentam pe scurt alimentele cele mai periculoase pentru a te ingrasa primavara, impreuna cu sfaturi despre cum le poti savura, pregatindu-ti totodata corpul pentru plaja.

Top 10 alimente care te pot ingrasa in aceasta primavara

Inghetata

Cu totii tanjim dupa inghetata. Cand vremea se incalzeste, se deschid si gelateriile. Iar daca nu esti atenta, caloriile din aceste rasfaturi reci se aduna grabite. Asa ca uita de topping-uri, de bucati de ciocolata amestecate, de cornete de vafa. In schimb, poti alege sa mananci o masura din inghetata ta preferata. Iar si mai bine, alege iaurt inghetat sau sorbet. Acasa, umple-ti congelatorul cu inghetata hipocalorica.

Hot dog

Hot dog, simplu, cu branza, cu ketchup, cu maioneza, sau invelit intr-un corn – nimic mai potrivit pentru o plimbare in parc sau vizionarea unui meci. Ramai la varianta simpla, eventual adauga putin hrean, si limiteaza-te la o singura bucata, deoarece hot dog-ii nu sunt numai bogati in grasimi, dar contin de asemeni si multa sare.

Ciocolata

Ciocolata apare in perioada Pastelui si uita sa mai dispara din unele case. Ciocolata neagra (amaruie) este recunoscuta a avea anumite efecte benefice asupra sanatatii, dar numai daca o consumi in portii mici – nu o ciocolata intreaga odata. Savureaza zilnic cam 30 g de ciocolata neagra bogata in polifenoli si tine cont ca, daca te indopi cu ciocolata, grasimea depusa, zaharul si caloriile ingerate anuleaza orice beneficiu de sanatate.

Brunch

Brunch-ul este foarte popular primavara, dar mancarurile oferite la brunch pot reprezenta o catastrofa pentru dieta ta. Brunch-urile tipice includ menu-uri de mic dejun sau de pranz: patiserie, carnati, branzeturi, unt, smantana, toate servite cu chifle calde. Apoi urmeaza prajiturile. Poti alege in schimb sa mananci oua preparate simplu, carne pe gratar, paine integrala si fructe – este modelul unui brunch delicios, dar mult mai nutritiv si mai sarac in calorii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 10 alimente care ingrasa

Lasă un răspuns