Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdomen plat, de ore, exercitii, sfaturi

Cuprins articol:

Esti in criza de timp si ai nevoie de un abdomen plat, fie ca mergi la plaja cu fetele, ai o intalnire sau un eveniment si nu-ti vine bine rochia?

Iata 7 metode prin care sa te simti mai usoara si sa obtii un abdomen plat in doar 24 de ore.

Abdomen plat

Abdomen plat

Tristul adevar este ca grasimea din jurul abdomenului este foarte greu de topit, insa exista o multime de lucruri pe care le poti face si in urma carora vei avea o talie mult mai mica.

Dimineata

Trezeste-te binedispusa si energica si… intinde-te! O poti numi iluzie optica, dar cel mai sigur mod de a avea si a simti un abdomen mai plat este sa stai dreapta.

Aminteste-ti trucul bunicii de a merge dreapta cu o carte pe cap sau, daca nu iti surade ideea, incearca yoga. „In general, yoga te face sa stai mai drept si sa te simti ca si cum ar fi mai mult spatiu in interiorul corpului tau”, spune Tara Stiles, instructor de yoga in New York si autoarea cartii Slim Calm Sexy Yoga.

Ridica-te in picioare cu mainile impreunate la spatele tau si coboara cu corpul pana cand ajungi cu capul in dreptul podelei, in timp ce ridici mainile inspre tavan. Revino si repeta de 10 ori.

Daca nu dispui de prea mult timp pentru un ritual de dimineata, iti recomandam un exercitiu mult mai rapid. Asaza-te cu fata la perete si pune mana dreapta in fata ta, cu palma lipita de perete. In timp ce pastrezi mana in locul initial, te intorci cu restul corpului inspre stanga, pana cand simti ca nu poti sa te rotesti mai mult de atat. Pastreaza pozitia timp de 30 de secunde, dupa care repeta si pe partea cealalta.

La micul dejun

Decat sa iesi pe usa cu stomacul gol, mai bine fa-ti timp pentru a servi micul dejun in fiecare dimineata. De asemenea, fa-ti timp sa stai jos cand mananci si sa savurezi ceea ce mananci.

Potrivit National Weight Control Registry, oamenii care au succes cand vine vorba de a urma diete sunt cei care servesc micul dejun. In plus, chiar daca talia ta nu are de suferit pe termen scurt, in timp pot aparea efecte negative din cauza felului inadecvat de a manca.

„Incetineste si concentreaza-te la ceea ce mananci”, spune Jeannie Gazzaniga-Moloo, doctor si purtator de cuvant al American Dietetic Association. „Noi tindem sa ne grabim cand vorba de mese. Insa cand mananci cu muscaturi mari, inghiti si foarte mult aer care va sfarsi in tractul tau intestinal si va duce la balonare”.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?

Lasă un răspuns