Remedii naturiste pentru nas infundat0 Comments

Publicat in:
Etichete: bunici, ceapa, nas infundat, remedii, remedii naturiste, tratament naturist

Cuprins articol:

Ceai de galbenele

In cazul in care nasul este iritat pe interior, fa-ti un ceai mai concentrat din galbenele si prepara-ti singur picaturile de nas pentru o zi intreaga.

Nas infundat - Tratament naturist

Nas infundat - Tratament naturist

Amesteca doua lingurite de ceai de galbenele, la temperatura corpului, cu o jumatate de lingurita de zeama de lamaie si pune din acest amestec picaturi in nas de cateva ori pe zi.

Ceapa

Multi oameni stiu ca ceapa serveste doar in bucatarie, la gatitul mancarii. Acestia nici nu banuiesc insa, ce fel de medicament fara egal se ascunde sub invelisul ei.

Sigur ca ceapa are un miros puternic si persistent, de aceea multi nici n-o agreaza, o ocolesc si nu vor s-o consume, dar pentru indepartarea lui exista apa si sapun si apoi, mirosul de ceapa este un dezinfectant excelent.

Zdrobeste o ceapa de coltul mesei si tine-o in dreptul nasului.

Efectul este mult mai puternic atunci cand ceapa este zdrobita decat daca e taiata cu cutitul. In afara de faptul ca taria cepei iti desfunda nasul imediat, ceapa are si un puternic efect calmant si te va ajuta sa dormi bine, sa te odihnesti, asa cum se cere in caz de gripa ori raceala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Remedii naturiste pentru nas infundat

Lasă un răspuns