Micul dejun perfect pentru a arde calorii toata ziua0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, arderea caloriilor, calorii, mic dejun, sfaturi

In special cand vrei sa slabesti, dar si cand doar vrei sa te mentii in forma, ar trebui sa faci in asa fel incat metabolismul tau sa fie la viteza maxima toata ziua, ca sa poti arde calorii incontinuu.

Afla ce trebuie sa mananci si sa bei pentru asta:

Mic dejun pentru arderea caloriilor

Mic dejun pentru arderea caloriilor

Inlocuieste cafeaua cu…

Daca nu bei cafea simpla, neagra, atunci nu faci de dimineata decat sa adaugi calorii, in loc sa-ti ajuti organismul sa le arda. Inlocuieste cafeaua cu un mar.

Pe langa faptul ca iti da energie rapid, iti si grabeste metabolismul. Daca ai de gand sa faci si un pic de miscare, ai putea manca marul cu vreo 15-20 de minute inainte, ca sa iti treaca senzatia de foame si sa fii mai energica.

Bea cat mai multa apa

Acest sfat este bun pentru intreaga zi, nu doar pentru dimineata. Este sanatos sa bei macar un pahar cu apa de cum te trezesti si inca unul pana pleci la serviciu.

Totusi, daca ai de parcurs un drum lung pana la birou, te poti limita la un singur pahar. Nu uita sa bei cat mai multa apa pe tot parcursul zilei.

Fa-ti un shake verde

O alta metoda prin care sa-ti grabesti metabolismul inca de dimineata este sa-ti faci un shake satios si sanatos.

Ai nevoie de cateva fructe proaspete – merele sunt foarte bune – seminte de in, napi sau varza kale si lapte de cocos. Amesteca-le pe toate in blender, iar bautura revigoranta este gata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Micul dejun perfect pentru a arde calorii toata ziua

Lasă un răspuns