8 mancaruri care INGRASA MAI MULT decat painea alba0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cura de slabire, de evitat, dieta, mancaruri care ingrasa

In absolut toate dietele pe care le-ai incercat ai observat probabil ca este specificat sa renunti la painea alba pentru ca ingrasa. Lucru care este adevarat.

Mancaruri care ingrasa

Mancaruri care ingrasa

Insa ar trebui sa stii ca, fara sa-ti dai seama, consumi deja mancaruri care ingrasa mai mult decat o paine! Mai jos iti aratam opt alimente mai periculoase pentru silueta decat painea.

Bauturile pe baza de cafea

Nu numai ca pot avea la fel de multe calorii precum un pranz (pana la 400), insa numarul de carbohidrati poate fi chiar mai mare decat cel din paste.

Covrigii

Suntem obisnuiti sa mancam covrigi dimineata, insa studiile arata ca, daca nu mergem la sala imediat dupa ce ii consumam, ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de a-i manca.

Specialistii recomanda consumarea covrigilor doar in cazul in care alergam doua sau trei ore pe zi. Majoritatea covrigilor au 250 – 300 calorii si mai mult de 50 de grame de carbohidrati.

Sucurile si piureurile de fructe

Sucurile si piureurile de fructe se gasesc peste tot si pot parea a fi bauturi sanatoase. Insa un pahar de 450 de grame de suc de fructe contine nu mai putin de 75 de grame de carbohidrati si 64 de grame de zahar. Daca nu-ti poti incepe ziua fara suc de fructe, rezuma-te la o cantitate de 100 de grame, ce contine 15 -20 grame de carbohidrati.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

8 mancaruri care INGRASA MAI MULT decat painea alba

Lasă un răspuns