Cum poate influenta Luna sanatatea ta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, influenta, luna, sanatate, stare

Luna si ciclurile sale de crestere si descrestere au influentat dintotdeauna viata de pe Pamant si inclusiv starea de sanatate a oamenilor.

Ai nevoie de 21 de zile pentru a reusi sa depasesti un obicei prost, iar daca vrei sa te lasi de fumat, de exemplu, primele 21 de zile sunt considerate critice si cele mai dificile.

Luna si sanatatea oamenilor

Luna si sanatatea oamenilor

Luna te poate ajuta!

Renunta la fumat in prima zi a ultimului patrar si intreg procesul o sa fie mai usor.

In intervalul in care are loc cresterea Lunii, la Luna plina procesul de reconstructie celulara este mult accelerat.

Se considera ca aceasta perioada este cea in care trebuie sa mancam bine si sanatos, sa ne odihnim mai mult pentru ca intreg procesul ne face mai vulnerabili la afectiuni virale sau la accentuarea unor probleme cronice.

In plus, in perioada in care Luna este in descrestere, vulnerabilitatea organismului scade.

In cazul in care ai programata o interventie chirurgicala, perioada in care Luna se afla in descrestere este ideala. Se spune ca o operatie facuta in zi cu Luna plina implica mult mai multe riscuri.

Luna influenteaza in mod special lichidele, oricare ar fi acestea, motiv pentru care riscul hemoragiilor asociate unei interventii chirurgicale este mult mai mare.

In perioada in care Luna creste, puseele de tensiune arteriala, accidentele vasculare cerebrale si hemoragiile sunt mai numeroase decat in perioadele in care luna este in scadere.

Dupa Luna plina, cand aceasta incepe sa scada, este momentul ideal pentru a incepe o cura de detoxifiere sau o dieta.

Aceasta perioada este una in care trebuie sa bem mai multa apa. In intervalul in care astrul selenar se afla in scadere ardem mai multe calorii si scade pofta de dulce.

Exista insa si reversul, mai ales ca in perioada de crestere a Lunii acumulam kilograme, dietele esueaza si ne hidratam insuficient pentru ca senzatia de sete este mult diminuata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poate influenta Luna sanatatea ta?

Lasă un răspuns