Top 10 gustari sub 100 de calorii0 Comments

Publicat in:
Etichete: ghustari pentru dieta, gustari, gustari care nu ingrasa, gustari de slabit, putine calorii, sub 100 calorii, sub 100 de calorii, top giustari

Afine cu iaurt

Afinele sunt considerate unele dintre cele mai bogate fructe in antioxidanti, continand cel mai puternic antioxidant din natura: resveratrolul. O ceasca de iaurt cu afine poate reprezenta o gustare excelenta! In plus aceasta gustare regleaza tranzitul si este indicata in curele de slabire focalizata in zona abdomenului.

Gustari sub 100 de calorii

Gustari sub 100 de calorii

Pepene galben cu ghimbir

Pepenele galben prezinta numeroase beneficii pentru sanatate si totodata are putine calorii. Ghimbirul este energizant si detoxifiant. Taiati pepenele proaspat in cuburi si radeti putin ghimbir deasupra. Se consuma rece.

Un fruct

Daca sunteti grabiti si simtiti o pofta imperioasa de dulce, va recomandam sa consumati un fruct: un mar, o banana, o portocala, o para etc.

Tableta de ciocolata mentolata

O „tableta” de ciocolata neagra cu menta reprezinta o gustare delicioasa, menta este revigoranta, iar ciocolata neagra este bogata in antioxidanti.

Ardei umplut cu branza

Luati un ardei gras proaspat, o felie de branza taiata cuburi si maruntita cu furculita, apoi umpleti ardeiul cu branza deliciasa. Il feliati si ati obtinut o gustare delicioasa, bogata in calciu si potasiu, dar saraca in calorii. Stiati ca ardeiul este mai bogat in potasiu decat banana?

Avocado cu somon

Inca o gustare usor de preparat. Taiati un fruct avocado in doua, scoateti samburele si razuiti putin interiorul cu o lingurita, astfel incat sa obtineti o cupa mai mare in avocado. Adaugati somon si kiwi taiat marunt. Lasati la frigider si serviti rece!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 10 gustari sub 100 de calorii

Lasă un răspuns