Fructele ingrasa sau slabesc?0 Comments

Publicat in:
Etichete: fructe, fructele ingrasa, fructele ingrasa sau slabesc, fructele slabesc

Mananca doar dupa anumite reguli fructe care slabesc!

Grepfrutul

O jumatate de grepfrut pe zi este suficienta pentru a slabi pana la jumatate de kilogram pe saptamana, confom specialistilor. Acest lucru este posibil datorita unei substante miraculoase din grepfrut care scade nivelul de insulina, hormon respnsabil pentru construirea depozitelor de grasime.

Dieta cu grapefruit

Dieta cu grapefruit

Perele

Desi perele par a fi un fruct care ingrasa, din pricina zaharului pe care il contin, ele chiar pot sa te ajute sa slabesti. Deoarece contin 15% din necesarul zilnic de fibre, perele te ajuta sa fii satula mai mult timp. Tot cercetatorii ne spun ca femeile care mananca trei pere pe zi consuma mai multe calorii si slabesc mai repede decat cele care nu au pere in meniu.

Papaya

Acest fruct exotic este extrem de benefic pentru sanatate, deoarece contine multa vitamina C, acid folic, vitamina A, vitamina E si vitamina K. Ceea ce il face deosebit este enzima numita papaina, care ajuta la o mai buna digestie a proteinelor si te face, astfel, sa slabesti. Papaya este un fruct recomandat in regimurile de slabire pentru ca are multe fibre si pentru ca este scazut in calorii.

Afinele

Aceste fructe au un impact major asupra grasimii din jurul abodmenului, pe care o diminueaza. Totodata, afinele sunt pline de vitamina C, potasiu, antioxidanti puternici si fibre, acestea din urma fiind perfecte pentru slabit. De ce? Pentru ca sunt excelente pentru digestie (constipatia poate sa duca la acumularea de kilograme). Totodata, afinele nu contin grasimi si nici colesterol si au putine calorii (o jumatate de ceasca de afine are aproxmativ 40 de calorii).

Merele

Marul, unul dintre cele mai populare fructe, a fost subiect de studiu pentru mai multi cercetatori. Acestia au observat impactul pe care il au polifenolii din mere asupra persoanelor supraponderale, iar concluzia a fost urmatoarea: persoanele care, timp de 12 saptamani, au consumat 600 de mg de polifenoli din mere si-au redus grasimea abdominala. Acest lucru poate sa fie pus pe seama fibrelor pe care le contin merele (un mar mediu are in compozitie cam 15% din necesarul zilnic), care regleaza apetitul si dau o mai mare satietate.

Nutritionistul Michel Montignac, care a raspandit pe intreg globul dieta ce-i poarta numele, sustinea ca fructele ingrasa cand sunt consumate imediat dupa masa, asa ca te sfatuim sa le mananci cu cel pu?in jumatate de ora inainte de masa sau la trei ore dupa o masa principala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Fructele ingrasa sau slabesc?

Lasă un răspuns