Fructele ingrasa sau slabesc?0 Comments

Publicat in:
Etichete: fructe, fructele ingrasa, fructele ingrasa sau slabesc, fructele slabesc

Fructele ingrasa sau slabesc

Fructele ingrasa sau slabesc

Exista fructe care te ajuta sa slabesti

Multe femei obisnuiesc sa evite fructele atunci cand tin o cura de slabire, temandu-se de zaharul pe care il contin achestea si care le-ar putea da cura peste cap. Bananele, de exemplu, nu sunt un fruct agreat in timpul dietei, pentru ca au o cantitate mare de zahar, desi gustul lor delicios si faptul ca pot fi o gustare la indemana atunci cand ne este foame le-ar pune pe lista fructelor preferate. Exista, insa, si fructe care nu ingrasa si care chiar te ajuta sa slabesti.

Pentru a avea o dieta sanatoasa trebuie sa mananci aproximativ cinci portii de fructe pe zi. Cu toate astea, sunt zile in care te faci ca uiti de fructe, tocmai pentru ca ti-e teama sa nu se transforme in kilograme in plus, nu-i asa?

O cantitate mare de fructe poate sa ingrase – bananale

Bananele sunt si gustoase, si sanatoase. Ele contin mult potasiu (nutrient esential in mentinerea unui nivel scazut al tensiunii arteriale, care reduce, totodata, riscurile bolilor de inima), dar, din pacate, sunt bogate in calorii. Vei fi surprinsa sa afli ca o singura banana are in jur de 115 calorii si, de aceea, trebuie sa mananci mai rar banane, dar nu trebuie sa le elimini de tot din meniu.

Mai sunt si fructe care au si un continut mare de grasimi, ce se pot transforma in calorii odata ce sunt ingerate si care pot sa duca la depunerea mult mai rapida a kilogramelor. In aceasta categorie intra fructul de avocado, doar jumatate din el avand 150 de calorii, sau cel de mango, cu 135 de calorii.

Totusi, fructele sunt recomandate intr-o dieta echilibrata deoarece au un continut mare de apa, sunt pline de fibre, au putine calorii si sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti care te ajuta sa ai un sistem imunitar puternic.

Exista, potrivit cercetatorilor, si fructe care ne ajuta sa slabim mai rapid. Iata o lista cu fructele care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus:

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Fructele ingrasa sau slabesc?

Lasă un răspuns