Dieta Sonoma0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, despre, dieta, dieta sonoma, faze, pareri, principii

Dieta Sonoma: faza 2

Faza urmatoare a dietei Sonoma are ca scop familiarizarea deplina cu principiile alimentare ale unei diete sanatoase. Acum este incurajata slabirea intr-un ritm mai lent, dar usor de mentinut pe termen lung. Aceasta faza dureaza pana cand ajungem la greutatea dorita.

Dieta de slabit Sonoma

Dieta de slabit Sonoma

In cea de-a doua faza a dietei Sonoma, fructele sunt reintroduse in alimentatie. De asemenea, acum exista posibilitatea de a servi un pahar de vin la una dintre mese. In rest, se pot consuma:

  1. mai multe tipuri de vegetale (cum ar fi sfecla, telina, morcovii, dovleacul, dar evitand in continuare cartofii);
  2. mai multe tipuri de proteine usoare (un iaurt degresat/zi, o lingura de unt de arahide servita la una din mese sau ca gustare);
  3. doua portii de fructe/zi, insemnand doua fructe mici sau jumatate de cana de fructe maruntite;
  4. mai multe portii de cereale integrale (ele vor reprezenta acum aproximativ 25% atat din masa de pranz, cat si din cea de seara).

Dieta Sonoma: faza 3

Cea de-a treia faza a dietei Sonoma este cea de mentinere si poate fi considerata ca parte integranta dintr-un stil de viata sanatos. Se vor consuma in continuare alimentele naturale din fazele 1 si 2 ale dietei, dar este incurajata de asemenea testarea unor noi tipuri de fructe si legume exotice.

In plus, autoarea ne recomanda sa facem apel si la sport ca parte esentiala a unui stil de viata sanatos.

In aceasta ultima faza a dietei pot fi consumate, doar ocazional, si cateva dintre alimentele in fazele 1 si 2 ale dietei. Ideea este de a ne bucura de beneficiile unei alimentatii sanatoase, dar fara a ne priva total de micile rasfaturi gustative ale vietii.

Pareri despre Dieta Sonoma

Daca ai urmat si tu Dieta Sonoma, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!
Andreea Peticaru

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Sonoma

Lasă un răspuns