Dieta Shred0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cum functioneaza, dieta de slabit, dieta shred, diete, faze, gustari, meniu, planuri, shred

Cuprins articol:

Saptamana 1: Esentiala! – este o introducere in dieta Shred si iti va ajuta organismul sa se obisnuiasca cu schimbarea stilului de viata.

Saptamana 2: Provocarea! – In timpul celei de-a doua saptamani, vei deveni serioasa in ceea ce priveste angajamentul tau la dieta, prin reducerea caloriilor pe care le consumi.

Saptamana 3: Transformarea! – Vei incepe sa observi o schimbare in felul cum te simti si cum arati. Aceasta este cea mai dificila saptamana din program – forteaza-te sa gasesti modalitati de rezista schimbarii stilului de viata!

Saptamana 4: Cresterea! – Aceasta saptamana va fi o usurare dupa saptamana nr.3. Foloseste-ti energia pentru a capata incredere!

Saptamana 5: Curatarea! – Vei incepe o detoxifiere, axata pe curatarea organismului tau si eliminarea toxinelor!

Saptamana 6: Ultima saptamana a programului te introduce in intretinerea acestui nou stil de viata creat, bazat pe ceea ce ai invatat pana acum!

Ce si cum sa mananci?

In timpul Dietei Shred, vei manca 4 mese si cel putin 3 gustari pe zi. Mancatul putin, dar des, te va scapa de senzatia de foame si te va ajuta sa-ti distribui corect caloriile de care ai nevoie. La fel de importanta este cantitatea de mancare pe care o consumi.

Mancand mese mici, in special compuse din mancaruri care au un nivel glicemic scazut (alegeri sanatoase pentru pastrarea nivelului optim de zahar din sange), vei preveni valurile de hormoni care duc la cresterea in greutate.

O alta strategie de a pastra un echilibru al metabolismului este sa iti duci organismul intr-un „roller-coaster” al caloriilor. Cand incepi satpamana 1 din Dieta Shred, vei reduce caloriile pe care le consumi. Apoi, in timpul saptamanii nr.3, vei aduce caloriile inapoi, crescand numarul lor. Aici poti manca pizza, paste (in cantitati moderate) si metabolismul tau va alerga „impotriva timpului”. Acest „roller-coaster” al metabolismului este o strategie perfecta pentru a scapa de caloriile in plus.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Shred

Lasă un răspuns