Dieta rapida – 7 kg in 7 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 7 zile, 7kg, cura de slabire rapida, dieta de slabit rapida, dieta rapida

Poti pleca linistita in vacanta, fara povara kilogramelor in plus, daca incepi chiar de maine o dieta rapida, de numai 7 zile. Stiu cum suna: ca in reclamele acelea „stiintifico-fantastice”, care iti promit ca vei slabi hocus-pocus. Si te „convinge” tragand de elasticul din talie al unor pantaloni maaari: „Uite, acum port haine mai mici cu 15 numere!”.

Dieta rapida de 7 zile

Dieta rapida de 7 zile

Ei, bine, dieta noastra nu are nimic „supranatural” si nu-ti promite sa faca minuni.

Care este secretul?

Ea se bazeaza pe principiile alimentatiei disociate: in fiecare zi mananci un singur tip de alimente.

Fara restrictii cantitative (ca sa nu te infometezi si sa nu-ti dai metabolismul peste cap) si fara sa-ti privezi organismul de nutrienti esentiali pentru bunastarea lui. Timp de 7 zile. Atat! Pana cand iti atingi scopul.

Micul dejun

…este acelasi in fiecare zi: o jumatate de pomelo, o felie de paine integrala si o ceasca de ceai. Pomelo este un fruct exotic, plin de calitati: stimuleaza digestia, este bogat in fier, magneziu si calciu. Si are doar 42 de calorii/100 g.

Ziua 1: LEGUME

Mananci numai legume crude, sub forma de salate. Este indicat sa consumi si legume cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, cicoarea de gradina sau macrisul – toate aceste plante au un continutul bogat in magneziu, vitamina C si betacaroten, care asigura bronzul superb pe care ti-l doresti in fiecare vara.

Ziua 2: FRUCTE

Consuma numai fructe, cu exceptia bananelor si a strugurilor – fructe prea bogate in calorii (83 kcal, respectiv 73 kcal/100 g). Cele mai indicate sunt curmalele si portocalele. Curmalele au doar 30 kcal/100 g, previn imbatranirea si ajuta organismul sa se pazeasca de afectiunile canceroase. Iar portocalele sunt indicate pentru efectul lor digestiv, diuretic si laxativ.

Ziua 3: LACTATE

La mijlocul saptamanii poti „da iama” in lactate. De orice fel, doar cu o conditie: sa fie degresate. Uita, insa, de frisca si frappeuri! Un ice coffee savurat in timpul zilei poate da peste cap stradania ta din zilele anterioare!

Ziua 4: FRUCTE SI LEGUME

De data aceasta, insa, le poti asocia. Nu uita ca legumele trebuie sa fie crude, iar bananele si strugurii sunt de evitat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta rapida – 7 kg in 7 zile

Lasă un răspuns