Cum au slabit Gabriela Cristea, Ozana Barabancea si Rocsana Marcu0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta de vedete, dieta Gabriela Cristea, Dieta Ozana Barabancea, diete de vedete, rocsana marcu

GABRIELA CRISTEA slabeste dupa Sarbatori!

Pentru fosta prezentatoare a matinalului „Draga mea prietena” si vedeta Playboy, nu curele de slabire sunt eficiente ci constientizarea unui anumit stil de viata. Ea nu tine diete dupa ureche, ci se sfatuieste intotdeauna cu un nutritionist.

Dieta Gabriela Cristea

Dieta Gabriela Cristea

Astfel, a eliminat din alimentatia zilnica zaharul, prajelile, alimentele procesate, chimicalele, fainoasele in exces sau dulciurile si a adoptat un regim alimentar echilibrat, alcatuit din legume, peste, carne de pui, paine integrala, cereale, branzeturi, migdale, nuci, fructe.

La toate acestea, se adauga sportul din belsug, mersul la sala cel putin de cinci ori pe saptamana, precum si excercitiile cardio, pilates, kangoo jumps.

Revenind la nutritie, Gabriela poate sa consume orice, in cantitati rezonabile si nu in fiecare zi aceleasi preparate. Meniul ei este alcatuit din cinci mese pe zi, trei principale si doua gustari.

Meniul este foarte variat, insa rigorile care se aplica zilnic sunt urmatoarele: bea apa plata cu multa lamaie, pe stomacul gol, dimineata si inainte de masa de pranz; apoi, consuma doua cani mari cu ceai zilnic, una dupa masa de pranz si cealalta inainte de culcare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum au slabit Gabriela Cristea, Ozana Barabancea si Rocsana Marcu

Lasă un răspuns