Cum au slabit Gabriela Cristea, Ozana Barabancea si Rocsana Marcu0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta de vedete, dieta Gabriela Cristea, Dieta Ozana Barabancea, diete de vedete, rocsana marcu

ROCSANA MARCU si-a revenit spectaculos dupa nasteri!

Actuala vedeta a show-ului „Trasnitii” de la Prima TV si, in acelasi timp, fosta coperta Playboy a reusit sa revina incredibil dupa cea de-a doua sarcina. Rocsana nu a vrut sa faca o cura agresiva, ci a preferat sa astepte sase luni pentru a obtine rezultate vizibile, slabind aproape 13 kg. (De altfel, si dupa prima sarcina a dat jos in jur de 15 kg!)

Dieta Roxana Marcu

Dieta Roxana Marcu

Ea isi mentine in continuare comportamentul alimentar, fiind foarte atenta la ceea ce mananca. De pilda, nu isi permite paine decat dimineata (o singura felie!), nu sare niciodata peste micul dejun, nu ajunge la cina dupa ora 19.00 si nu bea decat apa plata.

Rocsana a ajuns la o silueta perfecta si la greutatea de 51 kg. Meniul ei de baza se compune din cereale cu lapte de soia dimineata, urmate – dupa doua ore – de o gustare compusa din fructe, apoi la pranz mananca peste cu legume la gratar, pentru ca la gustarea de dupa-amiaza sa se bazeze tot pe fructe, iar la masa de seara pe o salata asortata.

Dintre toate mancarurile, nu ar putea renunta niciodata la pestele pe grill. Singura problema a intampinat-o atunci cand a incercat sa tina un regim disociat draconic, renuntand dupa numai trei zile!

Foarte importanta ramane pentru Rocsana Marcu si miscarea, ea practicand de do ua ori pe saptamana tenisul de camp (sportul favorit inca de la varsta de 14 ani), mergand ori de cate ori are ocazia la sala de gimnastica si apeland la sedintele de masaj terapeutic. „Portia” obisnuita de mers pe banda este de 4 kilometri!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum au slabit Gabriela Cristea, Ozana Barabancea si Rocsana Marcu

Lasă un răspuns