Cum au slabit Gabriela Cristea, Ozana Barabancea si Rocsana Marcu0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta de vedete, dieta Gabriela Cristea, Dieta Ozana Barabancea, diete de vedete, rocsana marcu

OZANA BARABANCEA a slabit 26 kg cu ajutorul unui regim cu proteine!

Cantareata de opera si music hall, in acelasi timp vedeta tv (face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1), considera ca nu exista regimuri de slabit universale, curele depinzand de fiecare om in parte, de metabolism si, mai ales, de autoeducare.

Dieta Ozana Barabancea

Dieta Ozana Barabancea

Ozana a reusit sa slabeasca 26 kg, bazandu-se pe un regim prescris de nutritionista Silvia Ifrim, care i-a recomandat proteine – fie animale, fie vegetale, in schimb i-a interzis toate preparatele care contin zahar, sare, sucuri, faina, paste sau ulei. De asemenea, nu este permisa nicio masa dupa ora 19.00, iar de baut nu are voie sa bea decat apa plata!

Meniul difera de la o zi la alta si de la o saptamana la alta, dar se compune din cinci mese pe zi – trei mese principale si doua gustari. Proteinele fiind baza, este vorba in primul rand de carne (dar, fireste, nu din cea grasa!), ciuperci, oua de prepelita etc. In unele zile, se acorda „dezlegare” la fructe.

Pentru Ozana, care este extrem de pofticioasa, provocarea cea mare a constituit-o renuntarea la dulciuri, pe care ea a considerat-o o veritabila proba de vointa.

Asta nu a dus, insa, la vreo depresie sau la alte tulburari, inclusiv de ordin fiziologic, intrucat ea nu a renuntat la nimic din alimentele cu adevarat hranitoare. Ozana Barabancea va continua sa asocieze aceste principii de nutritie cu mersul la sala si cu sedintele regulate de masaj.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum au slabit Gabriela Cristea, Ozana Barabancea si Rocsana Marcu

Lasă un răspuns