Esti femeie? Iata cum iti poti creste fertilitatea!0 Comments

Publicat in:
Etichete: aspirina, bebe, conceptie, experti, femei, fertilitate, sanse, studiu, uter

Cresterea fertilitatii la femei este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos. Pentru acestea, specialistii cauta mereu solutii eficiente de fertilizare care sa le scape de problemele si stresul acumulate.

Fertilitatea la femei

Fertilitatea la femei

Dozele mici de aspirina ar putea creste sansele femeilor de a ramane insarcinate, mai ales in cazul celor care au suferit o pierdere de sarcina, spun expertii.

Potrivit unui nou studiu, aspirina nu aduce beneficii numai in ceea ce priveste vindecarea cancerului de colon, ci creste si fertilitatea femeilor.

Top Sante ne anunta ca legatura dintre fertilitate si aspirina nu este una tocmai noua.

Foarte multi medici prescriu doze mici de aspirina femeilor care au suferit o pierdere de sarcina si care isi doresc un copil. Insa eficacitatea aspirinei nu a fost demonstrata.

O cercetare recenta efectuata de specialistii americani de la Institutul National de Sanatate a evidentiat beneficiile aspirinei asupra fertilitatii.

Potrivit sursei citate, la acest studiu au participat 1.000 de femei care incercau sa ramana insarcinate. O jumatate dintre ele au primit o doza de aspirina, iar cealalta jumatate un placebo.

La finalul celor sase luni de studiu nu s-au observat diferente in ceea ce priveste numarul de avorturi, acesta fiind asemanator in ambele grupuri.

Expertii au observat ca femeile care suferisera un avort si care incercau sa faca un copil ramaneau mai usor insarcinate si duceau cu bine sarcina la termen, in cazul celor care au luat aspirina.

62% dintre ele au ramas insarcinate in timpul celor sase luni de studiu, in comparatie cu 53% dintre cele care au luat un placebo.

Incluzand in studiu si femeile care nu au suferit avorturi, expertii au constatat ca circa 78% dintre cele care au luat aspirina au ramas insarcinate, comparativ cu 66% dintre cele care au luat un placebo.

Medicii spun ca efectele benefice ale aspirinei in acest caz sunt puse pe seama faptului ca acest medicament creste fluxul sangvin la nivelul uterului, marind astfel sansele de conceptie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Esti femeie? Iata cum iti poti creste fertilitatea!

Lasă un răspuns