Beneficiile ceaiului negru0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, ceai negru, experti, hidratare, natural, proprietati, remediu naturist, teina, verde

Stimuleaza digestia si slabeste

Specialistii sustin ca in cazul consumului de ceai negru, se stimuleaza digestia si se ard grasimile de aceea se si indica in dietele supraponderalilor si obezilor.

Proprietati ceai negru

Proprietati ceai negru

Indeparteaza petele de pe fata

Potrivit acestora, ceaiul negru are multe utilitati si in cosmetica. Petele aparute pe tenurile mature pot fi indepartate cu o compresa de ceai negru lasata sa actioneze pe zona cateva minute. Dupa ce se indeparteaza compresa, fata nu se sterge si nu se spala imediat.

Hidrateaza tenul si buzele

Trebuie spus ca ceaiul negru hidrateaza tenul si buzele. Pentru asta este bine sa adaugati doua pliculete de ceai intr-o jumatate de litru de apa clocotita si sa lasati la infuzat o jumatate de ora.

Se scot pliculetele de ceai si, cand infuzia este rece, se toarna in forma de gheata si se baga la congelator. Dupa ce au inghetat, se ia cate un cubulet cu care se maseaza fata. Efectul de hidratare, netezire si luminozitate a tenului va fi vizibil imediat.

Daca vreti buze frumoase si hidratate, se inmoaie un plic de ceai negru in apa calduta si se aplica imediat pe acestea. Se ia dupa cateva minute si buzele se lasa sa se usuce fara sa se spele. La fel se procedeaza si in cazul cearcanelor.

De asemenea, trebui spus ca pentru ochi umflati, iritati si obositi, se folosesc comprese reci de ceai negru, care au un efect uimitor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Beneficiile ceaiului negru

Lasă un răspuns