Cum te protejezi de bolile de piele de la piscina?0 Comments

Publicat in:
Etichete: boli de piele, experti, piscina, protectie, sezlong

De multe ori, vara, nu de putine ori se intampla, insa, ca in urma unei zile perfecte de balaceala, oamenii sa se aleaga cu diverse pete, bubite sau iritatii pe piele. Multi se gandesc initial ca i-a ars soarele, ca poate s-au zgariat de marginea bazinului sau chiar ca este vorba de cateva muscaturi de tantar.

Boli de la piscina

Boli de la piscina

Putini constientizeaza ca au de-a face cu bacterii, paraziti si micoze care nu se lasa doborate cu una cu doua si ca au nevoie de un tratament special, in functie de fiecare afectiune in parte.

Intotdeauna poarta papuci, la piscina

Medicii afirma ca printre cele mai frecvente boli cu care se confrunta vara, in ceea ce priveste pielea, sunt problemele la nivelul picioarelor, in special talpile.

Daca oamenii au intrat in toalete la strand si acestea nu sunt foarte bine curatate, ies de acolo cu materii fecale microscopice si urme de urina pe talpile pantofilor.

Acestea se vor lipi de pielea ta si vei intelege de ce este important sa nu stai descult, oricat de curat ti s-ar parea nisipul sau plaja improvizata de la piscina.

Daca nu respecti aceasta regula te vei alege cu infectii micotice care se vor instala in special intre degete, producand mancarimi ingrozitoare care nu te vor mai lasa pentru o perioada lunga de timp sa porti pantofi inchisi, caci la cel mai mic semn de transpiratie al piciorului vei simti ca inebunesti de usturime sau alte senzatii neplacute.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum te protejezi de bolile de piele de la piscina?

Lasă un răspuns