Alimente satioase care nu ingrasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente care nu ingrasa, alimente satioase, cartofi, cele mai satioase alimente, cura de slabire, dieta, diete

Iaurtul grecesc

Cercetatorii de la Harvard au examinat obiceiurile alimentare a 120.000 de persoane cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si au constatat ca iaurtul grecesc este alimentul cel mai cumparat, asadar, cel mai consumat.

Iaurt grecesc - Dieta

Iaurt grecesc - Dieta

Specialistii au descoperit ca satietatea creste odata cu consumul de proteine din lapte, iaurtul grecesc fiind considerat cel mai bun lactat, continand un numar dublu de proteine si o cantitate de zahar mai scazuta decat un iaurt obisnuit.

Merele

Sunt unele dintre putinele fructe care contin pectina, substanta care incetineste in mod natural digestia si care promoveaza sentimentul de plenitudine. Se pare ca persoanele care mananca un mar ca parte a unei mese, se simt mai satule chiar daca au consumat mai putine calorii decat in mod normal.

Fulgii de ovaz

Satietatea oferita de fulgii de ovaz provine din continutul lor ridicat de fibre si de capacitatea lor de a absorbi lichidele precum un burete. Atunci cand este fiert in apa sau lapte degresat, ovazul se umfla si astfel devine putin mai greu de digerat, timp in care te vei simti satula.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente satioase care nu ingrasa

Lasă un răspuns