7 obiceiuri care te fac sa te ingrasi fara sa-ti dai seama0 Comments

Publicat in:
Etichete: ingrasare, obiceiuri, obiceiuri care ingrasa, obiceiuri care te ingrasa

Motivul: cand tii mancarea in gura mai mult timp si o gusti, transmiti creierului mesajul ca te saturi mai repede decat daca infuleci in graba si cu pofta.

Nu mananci suficienta grasime

Da, exact asa cum vezi! Nu e nevoie sa incerci pe pielea ta ca sa vezi rezultatele. Pur si simplu, elimina o parte din carbohidratii pe care ii mananci si inlocuieste-i cu produse avand grasime moderata la baza si vei vedea cum scapi de cateva kilograme rapid si iti scazi si nivelul glicemiei din sange, asa cum ne sfatuiesc cercetatorii de la Universitatea din Alabama Birmingham.

Carbohidratii cresc rapid productia de insulina, care apoi scade la fel de repede, lasandu-te cu senzatie acuta de foame. Consecinta: mananci mai mult decat e cazul. Alimentele pe baza de proteine care contin si grasime mentin satietatea mai multa vreme. Mai bine mananci pe painea prajita integrala putin unt decat gem; o bucata de carne decat cartofi; o cana de lapte semidegresat decat o bautura energizanta pentru sportivi.

Nu primesti cele mai bune informatii despre nutritie

Daca te inscrii la newslettere ce contin sfaturi si materiale relevante despre mentinerea greutatii sub control si a unei stari psihice bune, de multumire de sine, asta te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus, arata un nou studiu.

Cand cercetatorii din Canada au trimis saptamanal newslettere cu informatii despre diete, alimente sanatoase, exercitii, mentinerea conditiei fizice, la peste 1.000 de adulti care muncesc, s-a constatat ca acestia au inceput sa ia decizii mai inteligente cu privire la alimentatia lor si sa isi imbunatateasca conditia fizica. Cei ce nu au primit, nu si-au schimbat obiceiurile zilnice.

Explicatia consta in faptul ca, o data ce te conectezi la o asemenea sursa de informare, ramai cuplat mintal la acea stare, informatiile iti raman in creier si ele actioneaza latent ulterior in deciziile pe care le iei peste zi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

7 obiceiuri care te fac sa te ingrasi fara sa-ti dai seama

Lasă un răspuns