Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 28, 2014

Un film interzis: Proiectul 10-10-10 – Pastila sau perceptie

Publicat pe 28 apr. 2014 at 10:00am
Un documentar interzis pe care trebuie sa-l vezi

Cum te anunta pielea ta ca ai probleme de sanatate?

Publicat pe 28 apr. 2014 at 5:30am

Pielea reprezinta o bariera intre organismul tau si o serie de amenintari la adresa sanatatii acestuia, incepand de la diverse iritatii si pana la bacterii care pot cauza infectii serioase.

Pielea trebuie sa faca fata expunerii la radiatii ultraviolete si sa mentina o temperatura a corpului potrivita, in ciuda schimbarilor din jurul nostru.

O piele sanatoasa contribuie la starea de bine a intregului organism. In plus, pielea ne poate atrage atentia asupra bolilor care afecteaza organismul, prin intermediul schimbarilor care apar in textura acesteia si prin diversele semne sau mancarimi.

Trebuie spus ca pielea uscata este principala…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Dieta lipotropa

Publicat pe 28 apr. 2014 at 5:15am

Conceptia dietei lipotrope apartine cercetatorilor de la universitatile californiene. Se bazeaza pe o combinatie de alimente naturale, de mare eficienta in arderea depozitelor de grasimi.

Dieta lipotropa va promite ca veti slabi pana la 5 kg in decurs de cateva saptamani.

Ce aveti voie sa mancati

Alimentele permise in dieta lipotropa sunt:

peste, carne de pasare, raci, ficat, rinichi, fructe si legume proaspete.

Zilnic se recomanda o jumatate de ceasca de branza de vaci, amestecata cu orez nedecorticat (fiert circa 20 min.) si ulei de plante. Si soia este binevenita in aceasta combinatie.

Carnea de pasare, peste sau organele trebuie asezonate cu mult suc de lamaie.

Se…

Cele mai bune uleiuri din plante medicinale

Publicat pe 28 apr. 2014 at 5:00am

Specialistii in nutritie spun ca uleiurile medicinale se pot prepara acasa prin macerarea plantelor, proaspete sau uscate, in ulei de masline, ulei de floarea soarelui, porumb sau soia, procedeu care dureaza intre patru si sase saptamani.

Pot fi preparate uleiuri de sunatoare, levantica, menta, busuioc, salvie, cimbru ori cimbrisor si multe alte plante, folosite pentru tratarea ranilor greu vindecabile, a arsurilor, hidratarea pielii ori masaj in caz de dureri reumatice.

Uleiul de cimbrisor

De exemplu, uleiul de cimbrisor este un remediu excelent, mai ales pentru picioare obosite.

Acesta se…