Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 24, 2014

Cum poti sa respiri corect si sa traiesti mai mult

Publicat pe 24 apr. 2014 at 5:30am

In momentul cand ne nastem stim sa respiram corect, dar stilul de viata modern, sedentarismul si stresul altereaza aceasta capacitate si sfarsim prin a respira disfunctional.

A sti sa faci acest lucru corect este cea mai buna cale de a castiga energie si sanatate.

Oxigenul este indispensabil vietii, iar buna oxigenare a celulelor si tesuturilor poate face diferenta intre viata si moarte, intre sanatate si boala.

De pilda, o respiratie corecta este suficienta pentru a sustine sistemul cardiovascular, creierul si functiile de baza ale organelor.

Daca inveti sa respiri corect si faci asta tot timpul este cel mai…

Dieta cu suc de lamaie

Publicat pe 24 apr. 2014 at 5:15am

Nutritionistii sustin ca dieta de 3 zile, in care sucul de lamaie este obligatoriu la inceputul fiecarei zi si planul de exercitii asociat acesteia vor favoriza eliminarea toxinelor de catre ficat, intarirea sistemului imunitar si absorbtia de catre organism a cantitatilor de nutrienti si de vitamina C necesare, dar mai ales o pierdere in greutate permanenta, care nu iti va afecta starea de sanatate.

Ziua 1

Bea lamaie cu apa la prima ora in fiecare dimineata si apa din belsug in cursul zilei! Inceperea zilei cu un…

Riscuri ale administrarii de calmante

Publicat pe 24 apr. 2014 at 5:00am

Potrivit medicilor, administrarea calmantelor este asociata cu un risc mai mare de aparitie a batailor neregulate ale inimii. In plus, aceasta este asociata si cu fibrilatia atriala, care este un factor de risc pentru accidentul vascular cerebral, atrage atentia un studiu recent.

Expertii sustin ca aceste calmante pe care le iau milioane de oameni pot creste riscul de batai neregulate ale inimii, care, la randul lor, favorizeaza aparitia infarctului sau a atacului cerebral.

Potrivit The Telegraph, cu toate ca sunt eficiente in diminuarea durerii, unele dintre antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS) au ca efect secundar riscul de fibrilatie…