Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 20, 2014

Calmantele pot declansa probleme sexuale la barbati

Publicat pe 20 apr. 2014 at 5:30am

In cazul in care ai probleme si iei calmante pe termen lung, trebuie sa stii faptul ca te-ai putea expune riscului de a avea disfunctii erectile.

Acesta este un avertisment adresat barbatilor de oamenii de stiinta.

Si pana acum calmantele au fost legate de o serie intreaga de neplaceri, cum ar fi dependenta si schimbarea rapida a starii de spirit, asa ca ceea ce au concluzionat expertii nu surprinde.

Un studiu publicat de jurnalul Spine a inclus disfunctiile erectile pe lista acestor efecte secundare.

Pot exista chiar situatii in care aceste medicamente,…

Fructele ingrasa sau slabesc?

Publicat pe 20 apr. 2014 at 5:15am
Exista fructe care te ajuta sa slabesti

Multe femei obisnuiesc sa evite fructele atunci cand tin o cura de slabire, temandu-se de zaharul pe care il contin achestea si care le-ar putea da cura peste cap. Bananele, de exemplu, nu sunt un fruct agreat in timpul dietei, pentru ca au o cantitate mare de zahar, desi gustul lor delicios si faptul ca pot fi o gustare la indemana atunci cand ne este foame le-ar pune pe lista fructelor preferate. Exista, insa, si fructe care nu ingrasa si care chiar…

Ce spun ochii despre creierul tau?

Publicat pe 20 apr. 2014 at 5:00am

Un proverb mai vechi spune ca ochii sunt o fereastra spre suflet, insa ei pot fi si o buna cale de a vedea cat de sanatos este creierul unui om, sustin specialistii in domeniu.

Potrivit datelor unui studiu aparut in revista „Psychological Sciences„, vasele de sange din spatele ochilor pot indica daca creierul acelei persoane are probleme.

Savantii au decoperit faptul ca persoanele cu vase de sange mai mari in spatele ochilor au un coeficient de inteligenta mai mic la varsta a doua.

Potrivit expertilor, aceste vase de sange reflecta starea…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,