Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 17, 2014

Top 10 alimente care ingrasa

Publicat pe 17 apr. 2014 at 5:45am

Instalarea primaverii nu aduce numai narcise si lalele, ci si un semnal de trezire pentru toti cei care au hibernat in cursul iernii, sarind peste exercitiile fizice, rasfatandu-se cu mancaruri comode – si adunand sarguincios kilograme.

Odata cu incalzirea vremii, este timpul sa dam la o parte puloverele groase si sa ne pregatim pentru imbracaminte mai usoara. Dar, daca nu esti atenta la alimentele care te pot ingrasa primavara, poti sa te trezesti ca adaugi kilograme la greutatea mostenita din iarna, in loc sa scapi de aceste kilograme suplimentare.

Petreceri, brunch-uri, picnic-uri de…

Cauze ale problemelor de memorie

Publicat pe 17 apr. 2014 at 5:30am

De la alimentatie, programul incarcat, pana la felul in care dormi sau medicamentele pe care le iei, memoria poate fi afectata in diverse moduri. Iar factorii sunt uneori greu de intuit.

Expertii sustin ca pentru fiecare cauza in parte exista si o solutie.

Gasind cauza problemei de memorie, o vei putea evita pe viitor si vei reusi sa-ti pastrezi prospetimea si acuitatea mintii indiferent cati ani trec peste tine.

Iata cativa factori care iti pot pune in pericol memoria:

Daca nu ai destul acid in stomac

Nutritionistii sunt de parere ca vitamina B12…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Dieta de primavara – Slabire rapida si sanatoasa

Publicat pe 17 apr. 2014 at 5:15am

Primavara este momentul in care toata lumea se apuca de slabit – Dupa anotimpul rece cand, inevitabil, devenim uneori usor deprimati si incercam sa ne gasim alinarea in „comfort food”, inceputul sezonului cald este ideal pentru noi rezolutii, cu atat mai mult cu cat acum este momentul in care pietele incep sa abunde in legume si verdeturi proaspete.

Faptul ca primavara organismul nostru trece oricum prin diferite schimbari datorate modificarilor ce au loc (schimbarea orei, temperaturile mai mari), ii determina pe multi sa se gandeasca si la o schimbare a modului de…

Esti barbat singur? Iata de ce boala poti suferi!

Publicat pe 17 apr. 2014 at 5:00am

Barbatii singuri prezinta o probabilitate mai mare de a fi diagnosticati mai tarziu cu cancer de piele decat cei care locuiesc cu cineva, este concluzia unui studiu realizat recent.

Expertii sustin ca este foarte putin probabil ca celibatarii sa depisteze cancerul de piele in stadiile incipiente, ei fiind mai expusi cu 31% riscului de a muri din cauza acestei boli.

The Telegraph scrie ca pentru a ajunge la aceasta concluzie, specialistii de la Institutul Karolinska din Stockholm, Suedia, au analizat informatii de la 27.235 de barbati diagnosticati cu melanom malign, cea mai agresiva…