Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 16, 2014

Dieta cu fructe si legume

Publicat pe 16 apr. 2014 at 5:45am

In general, fructele si legumele sunt slabe in grasimi si calorii, deci ideale pentru pierderea in greutate. Dieta cu fructe si legume este placuta si usoara si iti va aduce multe beneficii in ceea ce priveste sanatatea. Corpul tau va primi multe vitamine si minerale, iar tu te vei simti plina de energie.

Dieta cu fructe si legume dureaza 3 zile, insa dupa ce o termini nu inseamna ca trebuie sa renunti la aceste alimente vii. Incearca sa le adaugi zilnic in alimentatia ta. In timpul…

Bolile pe care telefonul mobil le poate provoca barbatilor

Publicat pe 16 apr. 2014 at 5:30am

Savantii au stabilit existenta unei conexiuni intre folosirea telefonului mobil si problemele sexuale intampinate de barbati.

Rezultatele obtinute sunt inca preliminare, insa ele ridica multe semne de intrebare.

Potrivit unei cercetari aparute in revista „Central European Journal of Urology„, expertii au facut studiul pe 30 de barbati.

Circa 20 dintre acestia sufereau de disfunctie erectila de cel putin sase luni, ceilalti neavand asemenea probleme de natura sexuala.

In cadrul studiului, toti au completat un chestionar elaborat de specialistii germani, care continea si intrebari referitoare la folosirea telefonului mobil.

Savantii au vrut sa stie cat de mult…

Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?

Publicat pe 16 apr. 2014 at 5:15am

Esti in criza de timp si ai nevoie de un abdomen plat, fie ca mergi la plaja cu fetele, ai o intalnire sau un eveniment si nu-ti vine bine rochia?

Iata 7 metode prin care sa te simti mai usoara si sa obtii un abdomen plat in doar 24 de ore.

Tristul adevar este ca grasimea din jurul abdomenului este foarte greu de topit, insa exista o multime de lucruri pe care le poti face si in urma carora vei avea o talie mult mai mica.

Dimineata

Trezeste-te binedispusa si energica si… intinde-te! O poti numi iluzie optica,…

Cafeaua te tine departe de cancerul de colon!

Publicat pe 16 apr. 2014 at 5:00am

Un studiu realizat recent arata faptul ca persoanele care consuma zilnic doua cesti de cafea isi reduc riscul de a suferi de cancer colorectal.

Potrivit expertilor care au luat parte la cercetare, consumul moderat de cafea ofera protectie fata de cancerul de colon, anunta Livescience.

Specialistii americani de la Universitatea Southern California au analizat consumul de cafea in cazul a 8.500 de persoane, dintre care 5.000 au avut cancer colorectal.

Cata cafea trebuie sa bem?

Expertii au constatat ca cei care beau intre una si doua cafele zilnic au…