Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 14, 2014

Dieta Shred

Publicat pe 14 apr. 2014 at 5:30am

Iti vei arunca chiar acum hainele de „grasuta”! Asta promite Dr. Ian Smith, autorul dietei Shred.

Cat slabesc?

Planul lui inovator promite sa te ajute sa dai jos 11 centimetri din talie si cel putin 2 marimi la rochie in doar 6 saptamani!

Afla acum care este secretul acestei diete minune!

Expertul in slabire si autorul dietei Shred, Dr. Ian Smith se refera la aceasta dieta ca fiind arma lui secreta deoarece, functioneaza mai bine decat orice alta dieta vrodata! In doar 6 saptamani, Dr. Smith promite ca planul lui sa te scape de aproximativ 20 de kilograme!

Cum…

Alimente nesanatoase care iti fac bine

Publicat pe 14 apr. 2014 at 5:01am

Incercarea de a ramane sanatos este o adevarata provocare, deoarece multe alimente nu sunt tocmai bune pentru organism. Despre unele stim ca sunt rele, insa expertii in nutritrie recomanda consumul lor.

Cartofii

Se cunoaste faptul ca acest aliment ofera corpului o cantitate importanta din vitaminele B si C, precum si de fier, calciu, potasiu si fibre, scrie news.com.au, citand-o pe Susie Burrell, nutritionist si dietetician australian.

Cartofii au mai putini carbohidrati decat pastele sau orezul, insa ei ne dau senzatia de satietate mai usor decat alte tipuri de mancare. Expertii in nutritie ne avertizeaza…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Cat de rau fac organismului sapunurile antibacteriene?

Publicat pe 14 apr. 2014 at 5:00am

Sapunurile antibacteriene se dovedesc a fi inutile, pentru ca nu ne spalam atat cat ar trebui cu ele, spun expertii.

Daca sunt utilizate din greseala, acestea pot provoca rezistenta microbiana, este concluzia unui specialist american.

Cercetarile au aratat faptul ca 95% din oameni nu stiu sa se spele corect pe maini. Pentru o igiena perfecta, ar trebui sa ne spalam cel putin 20-30 de secunde, informeaza Top Sante.

In plus, este foarte important sa se acorde atentie zonei dintre degete, palmelor, adica tuturor locurilor in care s-ar putea ascunde bacteriile. „Ori, majoritatea oamenilor se multumesc sa se…