Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 11, 2014

Micul dejun perfect pentru a arde calorii toata ziua

Publicat pe 11 apr. 2014 at 5:30am

In special cand vrei sa slabesti, dar si cand doar vrei sa te mentii in forma, ar trebui sa faci in asa fel incat metabolismul tau sa fie la viteza maxima toata ziua, ca sa poti arde calorii incontinuu.

Afla ce trebuie sa mananci si sa bei pentru asta:

Inlocuieste cafeaua cu…

Daca nu bei cafea simpla, neagra, atunci nu faci de dimineata decat sa adaugi calorii, in loc sa-ti ajuti organismul sa le arda. Inlocuieste cafeaua cu un mar.

Pe langa faptul ca iti da energie rapid, iti…

Alimentele cu un nivel scazut de carbohidrati

Publicat pe 11 apr. 2014 at 5:01am

In cazul in care ai o lista cu alimente cu un nivel scazut de carbohidrati o sa ai parte de un ajutor important in ta, deoarece acestea te vor face sa te simti satul mai mult timp.

Afla care sunt alimentele ce te vor ajuta in dieta ta, datorita fibrelor existente in aceste alimente.

Afine, capsuni, mure sau zmeura

Incearca sa consumi afine, capsuni, mure sau zmeura!

Expertii in nutritie spun ca acestea au un nivel scazut de carbohidrati si multe fibre. In acest fel iti vei satisface pofta de ceva dulce si te vei…

Se pot imbolnavi oamenii de tuberculoza din cauza pisicilor?

Publicat pe 11 apr. 2014 at 5:00am

Doua persoane din Marea Britanie s-au imbolnavit de tuberculoza dupa ce au venit in contact cu pisici domestice.

Expertii au studiat cazul si au ajuns la concluzia ca bacteria Mycobacterium bovis, care cauzeaza tuberculoza in cazul animalelor, poate fi transmisa oamenilor.

Potrivit The Telegraph, doua persoane din Marea Britanie au primit tratament pentru aceasta boala, dupa ce au venit in contact cu pisici de casa.

Veterinarii apreciaza ca pisicile au contractat aceasta bacterie, cel mai probabil, de la rozatoare. Transmiterea microbului de la animal la om se face prin inhalare, prin…