Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie, 2014

Cum tratezi picioarele umflate

Publicat pe 30 apr. 2014 at 5:30am

Umflarea picioarelor nu reprezinta o afectiune in sine ci un simptom asociat unei dereglari a organismului. Astfel, de cele mai multe ori, pentru a scapa de picioarele umflate va trebui mai intai detectata cauza, dupa care putem cauta remedii pentru ea.

Aceasta este asociata alergiilor, problemelor la rinichi, cardiovasculare sau chiar epuizarii fizice ori sedentarismului.

In toate aceste cazuri, un control medical devine obligatoriu. Chiar daca vei scapa de picioarele umflate cu ajutorul unor ponturi simple, afectiunea care le creaza va ramane netratata.

Reducerea consumului de sare

De pilda, cea mai simpla metoda pentru tratarea…

Dieta cu patrunjel

Publicat pe 30 apr. 2014 at 5:15am

Salata de patrunjel sau tabouleh iti mentine corpul in limitele dorite si chiar te ajuta sa slabesti.

Iata reteta pentru dieta cu patrunjel:

Reteta in dieta cu patrunjel

6 legaturi de patrunjel se spala bine si se aleg numai frunzele si coditele fragede.

Se toaca marunt si se amesteca cu o cantitate egala de frunze proaspete de menta tocate in aceeasi cantitate.

Se adauga o lingura de bulbur (grau sfaramat) care a fost inmuiat in apa calda 30 minute, o rosie mare taiata in cuburi mici si zeama de la jumatate de lamaie.

Menta proaspata se poate…

Cum poti afla daca vei face o boala de inima?

Publicat pe 30 apr. 2014 at 5:00am

Expertii spun ca bolile cardiace reprezinta unul dintre cele mai mari amenintari la viata oamenilor. Specialistii sustin ca putem calcula acest risc, de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori.

De exemplu, oamenii de stiinta au reusit sa gaseasca elementele-cheie care pot arata atunci cand cineva este in pericol sa aiba o afectiune cardiaca.

Varsta

Indiferent de alti factori de risc, oamenii sunt expusi unui pericol tot mai mare de a avea o afectiune cardiaca odata cu trecerea anilor.

Potrivit specialistilor, in cazul barbatilor, riscul creste dupa varsta de 45 de ani,…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Afla momentul cand devine cofeina otrava pentru corp

Publicat pe 29 apr. 2014 at 5:30am

In ultimul timp au aparut multe stiri referitoare la moartea unor persoane care au consumat prea multe energizante cu o cantitate mare de cofeina.

Intrebarea multora dintre noi este aceea daca cumva aceasta substanta poate avea efect letal asupra oamenilor.

Medicii legisti au descoperit in corpul victimelor o cantitate de sapte ori mai mare de cofeina decat ar fi normal, scrie Men’s Health. Totusi, parerile sunt impartite, multi specialisti fiind de parere ca moartea nu poate surveni din cauza cofeinei.

Cofeina poate avea unele efecte neplacute. Iata cateva dintre aceste efecte ale cofeinei:

Diaree

Acest efect ciudat este intalnit…

Cura de slabit Liana Stanciu

Publicat pe 29 apr. 2014 at 5:15am

Cura de slabit Liana Stanciu va permite sa slabiti 4 kg, fiind o dieta de slabire in care consumul de alimente se alterneaza de la o zi la alta. Acest lucru inseamna ca nu veti intra in rutina unei diete obisnuite in care nu aveti voie sa mancati decat acelasi aliment.

Cura de slabit Liana Stanciu dureaza 12 zile, insa puteti sa o urmati si o perioada mai indelungata, in functie de starea dvs. sa sanatate, de cum va simtiti si de rezultatele pe care doriti…