Top alimente satioase care nu ingrasaUn comentariu

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care nu ingrasa, alimente satioase, cura de slabire, dieta, mancare, numar mic de calorii, top alimente care nu ingrasa, top alimente satioase

Ovazul/fulgii de ovaz

Faina integrala de ovaz este unul dintre cele mai bune alimente, fiind bogata in fibre, proteine, minerale, vitamine din grupa B. In cadrul regimurilor de slabire, din faina se poate face un terci foarte hranitor sau se poate combina cu alte alimente, in diferite retete.

Si fulgii din ovaz sunt foarte buni, cu conditia sa nu contina zahar adaugat. Fulgii de ovaz sunt satiosi si nu contin multe calorii.

Top alimente care nu ingrasa: Pui la gratar

Acesta este o excelenta sursa de proteine, fara a contine calorii multe, precum carnea de porc sau vita (o portie de pui afumat contine 70 calorii, iar una la cuptor 160 calorii). Nu trebuie consumata pielea si bucatile grase. Carnea de pui este hranitoare, fara a duce la ingrasare.

Top alimente care nu ingrasa: Banana

Este un aliment foarte valoros prin continutul nutritiv, furnizand potasiu, magneziu, vitamina A, vitamina C. O banana de marime medie are un aport de 70 calorii, majoritatea fiind reprezentate de glucide usor digerabile. Consumarea la micul dejun a unei banane si a unui mar accelereaza metabolismul si mentin sub control nivelul zaharului din sange.

Top alimente care nu ingrasa: Curmale

Sunt foarte hranitoare si bogate in minerale care ajuta la metabolizarea grasimilor. Se gasesc frecvent sub forma deshidratata si constituie o gustare sanatoasa cand apare pofta de dulce, pe parcursul zilei. Trebuie sa se tina cont ca 7 curmale fara samburi aduc un aport de circa 80 calorii sub forma de glucide.

Top alimente care nu ingrasa: Avocado

Este un fruct deosebit, deoarece este bogat in grasimi si antioxidanti. Poate inlocui untul/branza, se poate adauga la salate de legume si in sandvisuri. O jumatate de avocado furnizeaza circa 100 calorii, sub forma de grasimi sanatoase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top alimente satioase care nu ingrasa

Un comentariu

  1. Gabriel

    ce-ar fi sa intri pe „Pagina următoare” ? :))

Lasă un răspuns