Top alimente satioase care nu ingrasaUn comentariu

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care nu ingrasa, alimente satioase, cura de slabire, dieta, mancare, numar mic de calorii, top alimente care nu ingrasa, top alimente satioase

Top alimente care nu ingrasa – Este greu de crezut ca mai exista alimente care sa poate fi consumate fara riscul ca nu vei mai incapea in haine. Si totusi exista alimente care, desi sunt satioase si au un aport nutritiv ridicat, nu furnizeaza un numar mare de calorii.

Potrivit expertilor in nutritie, acumularea de grasime in organism se produce prin stocarea zilnica a caloriilor suplimentare. Aceste calorii „de prisos” provin din hrana consumata si nu sunt utilizate de organism. Ele sunt doar stocate de organism sub forma de grasime, in diferite parti ale corpului, in vederea „utilizarii” ulterioare.

Top alimente care nu ingrasa

Top alimente care nu ingrasa

Si totusi, care este motivul pentru care se ajunge la aceasta situatie? Pentru ca organismului uman, pentru a produce energia de care are nevoie, pentru functiile interne si activitatile externe, ii este necesar un anumit numar de calorii.

Daca hrana consumata furnizeaza mai multe calorii decat consuma corpul se ajunge la depozitele excesive de grasime. Specialistii afirma ca problema este ca odata ce aceste depozite cresc in timp, corpul se ingreuneaza si isi pierde forma.

De exemplu, tesutul adipos nu este „ambalat in mod compact”, se dezvolta in toate directiile, invers decat tesutul muscular, care are forma compacta. Rezultatele sunt negative si din punct de vedere estetic si din punct de vedere al sanatatii.

In mentinerea grasimii organismului in limite normale, un rol important il joaca alimentele consumate si miscarea efectuata. Se stie ca un mod de viata sedentar si hrana excesiva determina rapid acumularea de kilograme.

In privinta alimentatiei trebuie urmarite acele alimente care sunt satioase si asigura nutrientii necesari corpului, fara a aduce insa calorii in plus. Iata cateva alegeri alimentare foarte indicate in acest sens:

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top alimente satioase care nu ingrasa

Un comentariu

  1. Gabriel

    ce-ar fi sa intri pe „Pagina următoare” ? :))

Lasă un răspuns