Top 7 diete ale vedetelor0 Comments

Publicat in:
Etichete: celebre, celebritati, cure de slabire, dieta de slabit, star, vedete

Dieta Madonna

Cunoscuta si ca subject material woman, a afisat intotdeauna un corp pentru care merita sa mori, devenind o adevarata think about a fitnessului de-a lungul anilor. Se mentine in forma facand Ashtanga Yoga si urmand o dieta destul de stricta care evita mancarea de tip junk. A adoptat un plan de alimentatie care embody alimente organice bogate in proteine slabe.

Dieta Claudia Schiffer

Superbul adaptation german consuma salate si legume gatite in aburi la cina iar fructe doar dupa-amiaza. In timp ce e plecata, prefera sa devour struguri negri si sa bea suc de rosii si ceaiuri din plante.

Dieta Christie Brinkley

Supermodelul de termen lung isi mentine infatisarea fiind vegetariana. Nu tine in casa junk food in nicio forma pentru a fi sigura ca nu le va consuma atunci cand ii va fi foame. Mananca cartofi dulci in loc de bomboane iar atunci cand are nevoie sa slabeasca rapid consuma un suc lichid dietetic.

Celebritatile sunt exact ca oamenii obisnuiti. Au nevoie sa-si mentina imaginea actual ca toti ceilalti, si exista o presiune mai mare asupra lor tinand cont ca sunt mereu in ochii publicului. Si oamenii obisnuiti pot avea corpuri de vedeta fiind demni de covorul rosu cu astfel de diete, cure de slabire si exercitii fizice, chiar si yoga.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 7 diete ale vedetelor

Lasă un răspuns