Top 7 diete ale vedetelor0 Comments

Publicat in:
Etichete: celebre, celebritati, cure de slabire, dieta de slabit, star, vedete

Dieta Kate Hudson

Superba fiica a actritei Goldie Hawn a castigat foarte mult in greutate in timpul sarcinii, lucru de care trebuia sa se descotoroseasca fast, inainte de a incepe filmarile la noul film. Recurgand la remedy de slabire, si-a schimbat planul anterior de alimentatie la unul mai bogat in proteine. A consumat mese mici dar bogate in proteine, facand in acelasi timp exercitii cu greutati si cardio. In doar four luni a scapat de toate kilogramele in plus, castigand muschi abdominali si invidia multora de la Hollywood.

Dieta Oprah Winfrey

Ca una dintre cele mai de succes gazde de speak-express din lume, nu e nicio intrebare daca trebuie sau nu sa-si pastreze o think about buna in fata a milioane de spectatori. Cunoscuta ca o persoana care se lupta constant cu kilogramele, si-a schimbat imaginea slabind brusc, combinand exercitiile fizice cu o dieta. Oprah lucreaza 5 zile pe saptamana, lucrand 30 de minute la greutati. In cura de slabire, dieta ei consta in legume, peste, alune, fructe si legume, pui si produse lactate cu continut scazut de grasime. De asemenea, isi limiteaza consumul de zahar alb si faina. Totodata, isi datoreaza imaginea faptului ca nu consuma nimic dupa ora 7 seara.

Dieta Gwyneth Paltrow

Poate multora le vine greu sa creada ca dintotdeauna slaba premiata actrita are de fapt nevoie sa tina diverse treatment de slabire sau diete. Gwyneth urmeaza o dieta sanatoasa asemanatoare cu cea a Oprei, evitand zaharul si faina alba. Consuma de obicei legume, orez maro si carne macra. De asemenea, si-a eliminat produse lactate din dieta si face yoga zilnic.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 7 diete ale vedetelor

Lasă un răspuns