Tinctura de fructe de soc in dieta2 comentarii

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, despre, dieta, dieta cu fructe de soc, dieta de slabit, fructe de soc, mod de preparare, pareri, tinctura

Cat slabesc?

Cu tinctura de fructe de soc slabiti 5-6 kilograme in 30 de zile.

Tinctura de fructe de soc este remediul care conduce detasat in topul produselor de slabit de la noi.

Dieta cu fructe de soc

Dieta cu fructe de soc

Secretul acestei diete?

In primul rand, este un laxativ puternic si bland, care poate fi luat pe termen lung, fara a da dependeta si fara a produce iritatii sau alte efecte adverse. Apoi, fructele de soc contin substante care pe termen lung inhiba apetitul alimentar, au efecte de eliminare a apei din corp atat prin diureza, cat si prin transpiratie, fiind un remediu de slabit complex.

Practic, insumeaza calitatile unei intregi game de remedii pentru scaderea in greutate. Iar pentru a intregi caracterizarea sa, ar trebui sa mai adaugam ca are efecte intineritoare si vindecatoare exceptionale asupra pielii, ca tratamentul cu aceasta tinctura confera o stare de dinamism si usurinta, atat la nivel psihic, cat si mental.

Cum se prepara?

Tinctura de fructe de soc se prepara din fructele proaspat culese, motiv pentru care la vremea aceasta nu o mai putem prepara casnic, in schimb o gasim in toate farmaciile si magazinele naturiste.

Pentru obtinerea de rezultate ceva mai rapide, se face o cura cu tinctura de soc astfel:

  • In prima zi se ia 1 lingurita, la ora 18;
  • In a doua zi se iau 2 lingurite la aceeasi ora s.a.m.d. pana in ziua a saptea, cand se ajunge la 7 lingurite luate odata.
  • Se mentine aceasta doza vreme de 30 de zile.

Dozele progresive se iau pentru a nu crea un soc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare pe ansamblu. Daca, pe masura ce doza creste, apare diareea puternica, se revine la cantitatea de plecare, iar daca diareea persista, atunci se intrerupe tratamentul.

Pareri despre dieta cu tinctura de fructe de soc

Daca ai urmat si tu dieta cu tinctura de fructe de soc, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tinctura de fructe de soc in dieta

2 comentarii

  1. Ivascu Margareta

    Va rog sa imi spuneti daca tinctura de soc poate cauza cresterea tensiunii arteriale datorita substantei ce o coloreaza deoarece eu nu pot minca struguri negri,corcoduse negre ,dude negre ,acestea provocindu-mi cresterea tensiunisi ma gindesc daca nu cumva si aceasta tinctura de soc negru ar putea sa influenteze o tensiune mai mare .

  2. Letitia

    eu am incercat cu cativa ani in urma cand nu aveam probleme cu tensiunea arteriala si dupa cateva zile m-am simtit rau, mi-am masurat tensiunea arteriala si era deja prea mare, am intrerupt tratamentul.sFATUL MEU E SA NU LUATI ACEST PRODUS DACA AVETI PROBLEME CU TENSIUNEA ARTERIALA.Eu am facut si dulceata din fructe de soc,e fff gustoasa dar am observat la fel, cand mancam imi crestea tensiunea.

Lasă un răspuns