Surse uimitoare de antioxidanti0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, antioxidanti, cele mai bune surse de antioxidanti, ghimbir, naturale, stafide, Surse de antioxidanti, surse de antioxidanti naturale, vanilie

Surse de antioxidanti – Pudra de cacao

Aceasta contine mai multe minerale, precum calciul, magneziul si sodiul, avand pana la 10% din cantitatea de flavonoizi necesara zilnic, acestia prevenind bolile de inima si infarctul.

Poti pune cate putina pudra de cacao in multe dintre alimentele dulci pe care le consumi, in lapte sau chiar in sosuri.

Surse de antioxidanti – Sorgul

Aceasta este o cereala fara gluten are o proportie de 70% amidon si destul de multe proteine, oferindu-ti energie. In plus, scade colesterolul si iti ofera vitamina B.

Incearca sa il adaugi in salate sau sa faci sirop din el si sa-l indulcesti cu putina lamaie, spun expertii in nutritie.

Surse de antioxidanti – Stafidele

Stafidele abunda in antocianine, care iti ofera un nivel ridicat de energie, fiind si o buna sursa de bor, care iti asigura oase sanatoase.

Pune-le peste terciul de ovaz sau peste cerealele de la micul dejun.

Surse de antioxidanti – Radacina de ghimbir

Aceasta are un gust usor piperat, care seamana cu cel al citricelor, fiind ceva inedit pentru papilele tale gustative. Noua dintre compusii continuti de radacina de ghimbir imbunatatesc functiile gastrointestinale, planta ajutandu-te sa scapi si de durerea musculara de dupa exercitiile fizice intense.

Doar razuieste radacina peste orice carne prajita sau gatita la cuptor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Surse uimitoare de antioxidanti

Lasă un răspuns