Cat de bune sunt sucurile dietetice in dieta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta cu suc, ingrasa, sanatate, sanatoase, sucuri dietetice, sucurile dietetice

Cuprins articol:


Dependenta de sucurile dietetice dulci face ca organismul sa doreasca sa consume alimente dulci tot timpul, indiferent de perioada zilei.

Daca te-ai obisnuit, chiar exclusiv, cu gustul mai mult decat dulce al sucurilor dietetice, incearca sa reintroduci papilelor gustative fructe si legume de alt gust, amar sau acru, sarate.

Cu alte cuvinte, trebuie sa dezobisnuiesti limba de stimulii artificiali indusi de sucurile dietetice, si s-o reobisnuiesti cu vechile gusturi ale legumelor, fructelor si ceaiurilor naturale.

Treptat, vei aprecia caloriile naturale (din fructe si legume) celor artificiale din sucuri dietetice si alte produse bazate pe indulcitori industriali.

Scopul este acela de a trece de la alimentele si bauturile cu nivel caloric ridicat (si slabe in antioxidanti) la cele slabe in calorii (dar bogate in antioxidanti benefici), pentru a ajuta metabolismul corpului si activitatea creierului tau sa revina la nivelul standard, eficient.

Concluzie

Exista si vor aparea multe studii care incearca sa apere validitatea si eficienta sucurilor dietetice, o industrie de miliarde.

Indiferent de decizia ta, pastreaza moderatia cat priveste consumul de sucuri dietetice, sau alterneaza-le cu sucurile naturale din fructe.

Sanatatea ta este prioritara.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de bune sunt sucurile dietetice in dieta?

Lasă un răspuns