Cat de bune sunt sucurile dietetice in dieta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta cu suc, ingrasa, sanatate, sanatoase, sucuri dietetice, sucurile dietetice

Cuprins articol:

Suc dietetic

Studii recente (realizate pe o perioada de 10 ani¹, pe un esantion de 457 de persoane) au afirmat faptul ca persoanele care consumau zilnic un singur suc dietetic cresteau in greutate (in zona taliei si a stomacului) in proportie de pana la 70%, iar persoanele care consumau mai mult de un suc dietetic pe zi, pana la 500%.

Sucurile dietetice saboteaza activitatea metabolica, inlaturand limitele nivelului de calorii depozitate in corp, inlesnind cresterea in greutate. Aceste efecte detrimentare sanatatii sunt provocate in mare parte de nivelul de carbon continut in bulele acidulate din sucurile dietetice.

Consumul zilnic de sucuri dietetice face imposibil acceptul senzatiei de satietate. Prin urmare, mananci si(sau) bei din ce in ce mai mult, cu impresia ca alimentele consumate au calorii putine sau deloc, si nu fac decat sa te ajute sa slabesti.

Corpul, saturat de atata zahar si calorii, trimite (intr-un ultimate) un semnal creierului, care decide, cu intarziere, ca te-ai saturat de mancat sau baut. Din pacate, corpul (si creierul, in ultima instanta) este pacalit, si devine based de aceste substante si calorii. total nesatisfacut cu doar un suc dietetic pe zi, dependenta corpului de acestea face ca persoana consumatoare sa mareasca „doza” treptat.

Din second ce creierul make a decision, in mod gresit, cand sa semnaleze senzatia de satietate, toate functiile ce fac posibila buna activitate a metabolismului intern o iau razna. Metabolismul eficient, cel care arde caloriile si fibrele si asigura nivelul vigorous al corpului, este dereglat de aparitia si efectele dependente ale elementelor ce intra in compozitia sucurilor dietetice.

Premiza veche ca „mai putina mancare, un metabolism mai bun, slabire” este data peste cap, prin introducerea, in corp, a indulcitorilor artificiali (diferiti din punct de vedere chimic fata de calorii), care promit un nivel de calorii scazut, si care promoveaza „slabirea”.

Indulcitorii artificiali pacalesc corpul (intarziind senzatia de satietate), pacalesc creierul (intarziind raspunsul hormonal) si creeaza dependenta fata de produsele respective.

Solutia

Pentru a inlatura efectele pe care sucurile dietetice (si indulcitorii artificiali) le au asupra corpului si creierului, trebuie sa regandesti si sa reformulezi alimentatia proprie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de bune sunt sucurile dietetice in dieta?

Lasă un răspuns